Ár
Ettől€200.00
Ár

Ettől€200.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
9713
Kappadókia > Kappadókia Hőlégballonozás

Kappadókia Hőlégballonozás

A Kappadókiai hőlégballon-utazás egy 1 órás repülés 1000 méter magasságig, lélegzetelállító kilátást kínál a tündérek kéményeire és völgyeire a lenyűgöző napkelte idején. Ahogy repül az égen, élvezze a gyönyörű kilátást és a lenyűgöző tájat, amit Kappadókia nyújt.

Ahogyan hajnalodik, egy Mercedes Sprinter minibusz (16 fős kapacitással) elvisz téged a szállodádból a felszállási helyre. A repülés előtt kb. 30 perccel megérkezel a felszállási helyre, ahol megtekintheted a hőlégballonok előkészítését és felfújását hideg és meleg levegő kombinációjával.

Angol nyelvű részletes biztonsági eligazítás után beszállsz a hőlégballonba egy tapasztalt, engedéllyel rendelkező pilótával, és elindulsz az utazásodra. Ahogy a nap első sugarai kibukkanak a horizonton, az ég életre kel a hőlégballonok látványával és hangjaival, ahogy készülnek a felszállásra. Képzeld el az izgalmat és a csodát, ahogy beszállsz a saját hőlégballonodba, egy élénk színek tengerében, amikor több mint 100 léghajó emelkedik fel egyszerre az égbe.

Bővebben ...

Gyönyörű látványok

Egy hőlégballonban való utazás során úgy érzed majd, mintha a világ tetején lennél, körülvéve Kappadókia festői tájait. Látni fogod a lenyűgöző Galamb-völgyet, a békés Zemi-völgyet, a romantikus Szerelem-völgyet és a misztikus Paşabağ Szerzetesek-völgyét. Ahogyan a hőlégballon finoman sodródik a széllel, a tapasztalt személyzet gondoskodik arról, hogy biztonságosan és simán leszállj.

A hőlégballonozás után a földi személyzet egy asztalt rendez be számodra, ahol felköszöntő pezsgőt ihatsz alkoholmentes pezsgővel, és átadhatod repülési okleveleidet. A felköszöntő egy régi hagyomány, mely a 18. századra nyúlik vissza, megünnepli a hőlégballonozás eredményét, ami akkoriban figyelemreméltó technológiai teljesítménynek számított.

A szálloda transzfer, a hőlégballonozás, a repülés utáni ünneplés, a repülési oklevelek, a pilóta díja és az összes adó benne van a jegyed árában. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megtapasztald ezt az időtlen hagyományt, egy hőlégballonos utazást a gyönyörű Kappadókia régió felett, és nézd meg azt egy teljesen új perspektívából.

Melyik céggel fogok repülni?

Kappadókiában tipikus, hogy a hőlégballonos cégek együttműködnek egymással. Amikor egy adott cég hőlégballonkosarai teljesen le vannak foglalva, az utasokat más cégekhez irányítják, ahol még van szabad hely.

Partnereink a szakma vezető cégei, és a repüléseket egy nappal az előre tervezett időpont előtt állítják össze.

Ennek eredményeként egy nappal az előre tervezett indulás előtt meg tudjuk mondani neked a cég nevét, amelyik üzemelteti majd a repülésedet.

📅 Túra Napok: Minden nap
⏱️ Túra Órák: Napkeltekor, 1 órás időtartam
✔️ Mit Tartalmaz: Transzfer, összes díj és adó, snackek, pezsgős felköszöntő
📌 Információ Elérés 1000 méter magasságba, napkelte élmény, kis kosarak

Kappadókia Hőlégballon Ár

2024 áprilisáig a Kappadókia hőlégballon ára 60 € felnőtteknek. Ez az ár magában foglalja a szállodától való oda-vissza transzfert, a repülés előtti snackeket, magát a hőlégballon repülést, pezsgős felköszöntőt és repülési okleveleket. A repülés időtartama 50 és 70 perc között változhat.

Lentebb találhatod a Kappadókia hőlégballonozás árait az 2024-es minden hónapra:

Hónap Idő* Ár
Január 06:50 – 09:35 100 €
Február 06:25 – 09:10 60 €
Március 05:45 – 08:30 90 €
Április 04:55 – 07:40 170 €
Május 04:20 – 07:05 200 €
Június 04:05 – 06:50 200 €
Július 04:20 – 07:05 200 €
Augusztus 04:45 – 07:30 250 €
Szeptember 05:15 – 08:00 250 €
Október 05:40 – 08:25 250 €
November 06:15 – 09:00 250 €
December 06:40 – 09:25 250 €

*Ezek a tervezett felvételi és visszaszállítási idők. A nap időjárási körülményeitől függően a valós idők eltérhetnek.

Tartalmazza / Kizárja

  • Szállodai Transzfer (Oda-vissza)
  • Snackek a Repülés Előtt (Lé, Torta, Gyümölcs)
  • Hőlégballon Repülés (1 óra)
  • Pezsgős Felköszöntő
  • Pilóta Díja
  • Minden Adó
  • Biztosítás
  • Fotók és Videók

Napok és Időpont

  • Minden nap, napkeltekor.

Kappadókia Hőlégballon Utazás Útiterv

A Kappadókia hőlégballon utazás szakértően kidolgozott útitervje egy rendkívüli és elbűvölő utazáson vezet végig, felejthetetlen élményt nyújtva a felvételtől a visszaszállításig.

Felvétel

Egy 16 fő befogadására alkalmas Mercedes Sprinterrel szállítanak el a szállodádból vagy szállásodról Kappadókiában, körülbelül fél órával napkelte előtt.

Ezen időpontban történő felvételével kihasználjuk a hűvös reggeli levegőt és a lélegzetelállító napkeltei kilátást. Barátságos és szakavatott személyzet vár rád érkezéskor, és felkészíti a hőlégballont a repülésre, biztosítva, hogy biztonságos és emlékezetes élményben legyen részed.

Könnyű Reggeli

Ahogy megérkezel a felszállási helyre, könnyű reggelit kapsz friss lével, tortákkal és gyümölcsökkel a repülés előtt. Ahogy élvezed a reggelit, figyelemmel kíséred a hőlégballonok előkészítését, izgatottan várva a közelgő kalandot.

Repülés Előkészítése

Ahogy megérkezel a felszállási helyre, lenyűgöző élményben lesz részed, amint a hőlégballonok felemelkednek az égbe. A tapasztalt személyzet felkészíti a hőlégballont a repülésre, biztosítva, hogy minden rendben legyen a biztonságos és élvezetes utazás érdekében.

Részletes magyarázatot adnak a hőlégballon felszereléséről és biztonsági jellemzőiről, valamint végigvezetnek a ballon felfújásának folyamatán. Lehetőséged lesz fotókat készíteni a folyamatról, megörökítve ezt az egyedi élményt.

Információ

A repülés előtt a pilóta angol nyelvű biztonsági eligazítást tart. Elmagyarázza, hogy milyen lépéseket kell tenni és mit kell elkerülni a repülés és a leszállás során.

Ezután a pilóta részletes információkat nyújt a meteorológiai viszonyokról, a szélsebességről, irányról és az várható repülési útvonalról, biztosítva, hogy biztonságos és élvezetes élményben legyen részed. Ez egy fontos lépés, amit a pilóta megtesz azért, hogy a repülés teljes időtartama alatt biztonságban és örömteljesen élvezd az élményt.

Repülés

Ahogy a hőlégballon felemelkedik az égbe, lehetőséged lesz megnézni Kappadókia lenyűgöző völgyeit egy teljesen új perspektívából. A kilátás valóban lélegzetelállító, és napkeltekor akár 1000 méteres magasságba is elérhetsz.

A repülés általában körülbelül egy óráig tart, amikor fotókat készíthetsz és élvezheted a repülés békességét. Az égen keresztül szárnyalva a lehetőség nyílik megcsodálni Kappadókia szépségét fentről, és felejthetetlen emlékeket készíthetsz.

Repülés Utáni Ünneplés

A repülés után csatlakozol a pilótához és a személyzethez egy felköszöntőre nem alkoholos pezsgővel, miközben megkapod a repülési oklevelet az élmény megörökítésére.

Ezen felül lehetőséged lesz fotókat készíteni a pilótával és a személyzettel, és felteheted a repüléssel vagy a környékkel kapcsolatos kérdéseidet. Ez egy remek módja annak, hogy befejezd a repülést, az emlékeket megosztva azokkal az emberekkel, akik lehetővé tették az élményt.

Visszaszállítás

Az ünneplés után a minibuszvezető gondoskodik arról, hogy biztonságosan és időben megérkezz a szállodádba vagy szállásodra Kappadókiában. A visszaút lehetőséget nyújt arra, hogy elgondolkodj az éppen átélt csodálatos élményen, miközben utolsó pillantást vetsz Kappadókia lenyűgöző tájaira.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Hőlégballon Repülés Kappadókiában?

Április 1-ig a kappadókiai hőlégballonozás ára 60 € felnőtteknek. 6 év alatti gyermekek és terhes nők nem repülhetnek.

Milyen magasra emelkednek a hőlégballonok Kappadókiában?

Kappadókia hőlégballonjai akár 1000 méter magasságig is emelkedhetnek (3280 láb), a szél irányától és sebességétől függően, így a tényleges magasság napról napra változhat.

Mikor szállnak fel a Hőlégballonok Kappadókiában?

Kappadókiában a hőlégballon repülések napkelte előtt zajlanak, mivel a kora reggel ideális időjárási feltételeket biztosít a hőlégballonozáshoz, így ez tökéletes időpont az kalandhoz.

Repülnek-e egész évben a Hőlégballonok Kappadókiában?

Igen, Kappadókiában egész évben repülnek a hőlégballonok. Télen gyakrabban történhetnek repülési lemondások rossz időjárási körülmények miatt.

Van-e pénzvisszafizetési garancia lemondott Hőlégballon Repülések Kappadókiában?

Igen. Ha a hőlégballon repülésedet időjárási feltételek miatt lemondják, a repülést átütemezhetik a következő reggelre. Ha nincs időd vagy nem szeretnél újra ütemezni, teljes összegű visszatérítést kapsz.

Milyen korlátozások vannak a hőlégballon utasok számára Kappadókiában?

  • A 6 év alatti gyermekek nem repülhetnek.
  • A hőlégballon repülés nem megengedett azoknak, akik az utóbbi hónapokban műtéten estek át.
  • Nem ajánlott azoknak, akiknél erős fájdalom van a derék vagy csípő területén.
  • Nem ajánlott azoknak, akik törékeny csontozattal rendelkeznek.
  • Az első három hónapban terhes nőknek nem engedélyezett.
  • Végül, és elég nyilvánvalóan, nem ajánlott azoknak, akiknek félnek a magasságtól.

Mit vigyek magammal?

Kényelmes ruházat és ésszerűen lapos cipők. Nyáron ajánlott naptejet, napszemüveget és napernyőt vinni.

Az évszaktól függően érdemes hoznod egy kijavítható dzsekit is.

Némi készpénzt, mivel esetleg szeretnél vásárolni apróságokat vagy emléktárgyakat a napodról Kappadókia ég feletti élményéről.

Továbbá a fényképezőgépedet vagy mobiltelefonodat, hogy megörökíthesd saját elképesztő képeidet! Kérjük, vedd figyelembe, hogy a hőlégballon repülésen nem engedélyezettek nagy táskák vagy poggyászok.