Ár
Ettől€75.00
Ár

Ettől€75.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6502
Kappadókia > Kappadókia Sárga Túra

Kappadókia Sárga Túra

A sárga kappadókiai túra keretében lehetősége nyílik meglátogatni az ősi történelem egy szakaszát, és az ősök nyomdokain járni, és mivel egy angol nyelvű, profi idegenvezető egésznap Önnel lesz, nem fog lemaradni semmiről. A sárga túra pontosan azért lett elnevezve erre a színre, mert a völgyek okkersárga és sárga színű szikláin keresztül vezet, amelyeknek sajátos jellegzetességei vannak. A táj annyira idegenszerűnek tűnhet, hogy felvetődhet a gondolat, olyan mintha egy másik bolygón lenne. Valójában a kereszténység kezdeti elterjedésének idejére vezet vissza templomokkal és kolostorokkal.

Bővebben ...

A túra része egy látogatás Göreme-ben, amely mesebeli kéményeivel és szokatlan sziklaalakzataival kiérdemelte az UNESCO Világörökség részévé nyilvánított elismerést. Ez a túra általában Kaymaklı földalatti városának meglátogatásával ér véget. A felejthetetlen város, amelyet egykor puha vulkáni kőzetből faragtak ki, és amely 8 emeletes földalatti biztonságos lakhelynek bizonyult a korai emberek számára. Készüljön fel az ámulatra, hiszen ma 4 ilyen szintet fedezhet fel, alagútszerű utcákkal, istállókkal és templomokkal. Kaymaklı önálló közösséggé vált.

Kappadókia sárga túra ára

A Kappadókia Sárga túra ára 2024-ben 75 € felnőtteknek, 70 € gyermekeknek (4 és 11 éves kor között), 4 év alatti gyermekeknek ingyenes.

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Idegenvezetés
  • Minden belépődíj
  • Ebéd
  • Biztosítás
  • Személyes kiadások
  • Italok

Kappadókia Sárga túra programja

A túra 09:00 körül kezdődik, amikor az autóbusz felveszi Önt a kappadókiai szállodától. Angolul beszélő idegenvezetője üdvözli Önt, majd megkezdik a túrát, és a Vörös Rózsa völgyének megtekintésével kezdi a túrát. Innen az útvonal mentén túrázik tovább, megállva Göreme, Çavuşin falu, a Galamb-völgy és Kaymaklı földalatti városánál.

Bővebben …

Felejthetetlen képeket készíthet az egésznap folyamán, ezért vigyen magával egy fényképezőgépet. A csodálatos Galambvölgy, a sziklákban fészkelő galambok százezreinek otthona. A legenda szerint a helyi lakosok azért vájták ki a fészkeket, hogy az ürüléket összegyűjtsék trágyának.

Göreme a tündérkéményeivel, amelyekről úgy tartják, hogy egykor a földalatti város levegőforrásai voltak, lenyűgöző látványt nyújtanak. Ha szerencséje van, még a táj felett lebegő hőlégballonokat is láthatja.

Útközben megállnak ebédelni, feltöltődnek energiával, és készen állnak a délutánra, hogy még többet megtudjanak erről a csodálatos helyről.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Kappadókia Sárga túra?

A Kappadókia Sárga túra ára 2024-ben 75 € felnőtteknek, 70 € gyermekeknek (4 és 11 éves kor között), 4 év alatti gyermekeknek ingyenes.

Vannak más színes túrák is, mi a különbség?

Kappadókia olyan nagy területet fed le, hogy a túrazónákat színkóddal jelöltük, hogy a látogatók a lehető legtöbbet hozhassák ki a látogatásukból. A piros túra a terület északi részét, míg a kék túra a déli részt fedi le. A sárga túra egy gyalogos túra.

Mit tartalmaz a jegy?

A szállodai transzfert a túraútvonalra és vissza, valamint tartalmazza az Önt kísérő angol nyelvű idegenvezetőt. A múzeumi belépőket és az ebédet is magában foglalja.

Vannak extra költségek?

Az Ön személyes kiadásait a túra során, amelyek tartalmazhatnak italokat vagy ajándéktárgyakat.

Kinek ajánlott ez a program?

Gyaloglási nehézségekkel küzdőknek nem ajánlott. A túra némi mászással jár, és a nagyon kicsi családtagok nem biztos, hogy szórakoztatónak találják.

Ha kisgyermeket hoz magával, vegye figyelembe, hogy nem biztos, hogy külön ülőhelyet kapnak az autóbuszon.

 

Mit vigyek magammal?

Viseljen zárt, kényelmes lábbelit. A lába a nap végén hálás lesz érte.
Különösen a nyári hónapokban viseljen laza és kényelmes ruházatot.
Vigyen magával naptejet, napszemüveget és kalapot.
Érdemes némi pénzt is eltenni, mert a nap folyamán vásárolhat szuveníreket és italokat.
Ne felejtse el a fényképezőgépét, hogy életre szóló fotókat készíthet.