Ár
Ettől€25.00
Ár

Ettől€25.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6513
Manavgat > Manavgat Quadozás

Manavgat Quadozás

Amennyiben az autóutaktól távoli tájak felfedezése izgalmasan hangzik, ez egy kiváló program lehet az ön számára. Quad-jaink avagy másnéven négykerekű terepmotorjaink, csak arra várnak, hogy felpattanjon rájuk egy kis kalandozásra. S micsoda kalandot kínálunk!? Speciálisan erre a célra kialakított útvonalon, amely hegyek között kanyarogva, különféle vadregényes terepeken, mocsaras- és földutakon és folyóvizeken vezet keresztül. Ön döntheti el, hogy egyedül szeretne-e ülni a Quad-on vagy a pótülésben magával vinne valakit. Páratlanul felszabadító érzés konvojban átkelni ezeken a tűlevelű erdőkkel tarkított hegyeken, a háttérben a Földközi tengerrel.

Bővebben ...

A különböző terepek által kínált akadályok teljesítése garantáltan megnövekedett önbizalommal és a siker érzésével fogja megajándékozni. Tapasztalataink szerint a leggyakorlottabb sofőrök is meglehetősen emelkedett hangulatba kerülnek a Quad-ozás végére. Mind idősebb, mind fiatalabb vendégeink számára kihagyhatatlan élményt kínál e csodálatos és vadregényes tájak terepmotorral való felfedezése.

A Manavgat Quadozás ára

A 2024-as évben a Manavgat Quadozás ára egyszemélyes Quad esetén 25 Euró, kétszemélyes quad estén pedig 40 Euró. A program nagyjából kétórás.

Tartalmazza / Kizárja

  • Utazás a hotelből oda- és vissza
  • Tréning
  • Műszakilag rendszeresen ellenőrzött Quad terepmotorok
  • Biztosítás
  • Személyes kiadások
  • Fotók és videók

A Manavgat Quad Motorozás útiterve

Naponta két/három alkalommal indulnak a turnusok. Kényelmes, légkondicionált járműveink a jegyén szereplő időpontban várnak önre a szállodánál, hogy a Quad bázisra szállítsák. Itt képzett programvezetők fogadják majd, akik kiosztják a biztonsági felszerelést és ismertetik a Quad vezetésére vonatkozó -, és biztonsági előírásokat. Amikor a programvezetők úgy ítélik meg, hogy mindenki kellően felkészült, a startvonalhoz irányítják a konvojt és kezdetét veszi a kaland. Két programvezető is útra kel a konvojjal, az egyik a legelején a másik pedig a legvégén, hogy ha bármilyen probléma adódna, bármelyikük azonnal segítséget tudjon nyújtani.

Bővebben …

A változatos terep által kínált akadályokat leküzdve az útvonal végéhez érkeznek a vendégek, majd visszatérnek a bázisra. Mindez nagyjából két órát vesz igénybe. Ha lemosná az út porát, ebbe a két órába még belefér egy mártózás vagy egy kis pancsolás a folyóban.
A bázisra visszatérve minden résztvevőnek gratulálnak a program sikeres teljesítéséhez, ezután a résztvevők megtekinthetik, és ha tetszik megvásárolhatják, a fotós munkatárs által a helyszínen készített fotókat. Ezután pedig visszatérnek szállodába.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Manavgat Quadozás?

A Manavgat Quadozás ára 2024-ben egyszemélyes járművel 25 Euró, kétszemélyes járművel pedig 40 Euró. A program ideje nagyjából két óra

Mikor indul ez a program?

Nyáron főszezonban, a hét minden napján, naponta két, igény esetén három alkalommal, egy délelőtti, egy délutáni és esetlegesen egy kora esti időpontban. Maga a program háromórás elejétől a végéig, ebből a motorozás nagyjából két óra.

Mi van, ha nincsen nálam a jogosítványom, vagy egyáltalán nem rendelkezem jogosítvánnyal?

Nem gond! A Quad motorozáshoz nem szükséges jogosítvány, sőt semmilyen korábbi gyakorlat. A program kezdetén a programvezetők biztosítják a szükséges oktatást és megismertetik a biztonsági előírásokkal.

Akkor bárki vezethet Quadot?

Nem. 17 éves kor alatti vendégek csak utasként vehetnek részt a túrán és csak17 éves kortól vezethetnek Quadot.

Mit tartalmaz az ár?

Az odautazást a szállodából a helyszínre és vissza. A Quad és a biztonsági felszerelés bérlését a túra idejére, az oktatást valamint a biztonsági szabályok ismertetését, a túravezetőket, biztosítást.

Milyen egyéb költségekre számíthatok?

Személyes költségek, mint étel, ital, fotók és DVD vásárlás.

Hogyan öltözzek?

Alulra fürdőruhát vagy fürdőnadrágot, efölé pedig kényelmes rövidnadrágot és pólót javaslunk. Emellett olyan lábbelit, amit akár vízben is lehet használni és a sár sem árt neki.

Hozzon magával törölközőt és egy váltás ruhát, amennyiben zuhanyozni szeretne a visszautazás előtt.

Kell-e mást vinnem?

Hozzon magas faktorszámú naptejet, napszemüveget, egy fejkendő vagy egy textilzsebkendő is hasznos lehet az arc portól való védelme érdekében.

Hozzon költőpénzt, arra az esetre, ha a bázison vásárolna valamit.

Vannak- e további tudnivalók a túrával kapcsolatban?

Ez a túra nem javasolt várandós anyáknak vagy bármilyen egészségügyi problémával küzdő, vagy mobilitásukban korlátozott vendégeinknek. A Quadok kisgyermekek számára sem alkalmasak.

Vihetek-e fényképezőgépet?

Nos, bár hozhat, ha szeretne, kérjük vegye figyelembe, hogy az útvonal helyenként nagyon sáros és nedves ezért értékeiket csak vízálló táskában, tokban hozzák magukkal, de mégjobb, ha inkább a bázison hagyják. Túlságosan jól fogják magukat érezni ahhoz, hogy fotók készítésére gondolnának. A fotók készítését érdemes inkább a helyszíni profi fotósra bízni, aki az túra egész ideje alatt készít majd képeket, amelyek a túra végeztével a bázison megtekinthetőek és megvásárolhatóak.