Ár
Ettől€30.00
Ár

Ettől€30.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6524
Manavgat > Manavgat Buggy Szafari

Manavgat Buggy Szafari

Felkészült egy kalandos utazásra földutakon, mocsaras terepen és vízmosásokon keresztül? Ha a válasza igen, a terepautós szafarit önnek találták ki. A Manavgat –i szállodából a bázisra utazással veszi kezdetét ez a kaland is, ahol képzett programvezetők fogadják a vendégeket. Ezután az eligazítás és a biztonsági előírások ismertetése, valamint a biztonsági felszerelés kiosztása következik. Az útvonal csodálatos tűlevelű erdőkkel szegélyezett környezetben található, ahol a madárcsicsergés és a terepautó motorjának zümmögése töri csak meg a csendet, valamint az izgalmak hangai vendégeink részéről egy-egy sikeresen vett akadály után.

Bővebben ...

Mivel a terepautók alacsonyabbak, mint ismertebb nagytestvéreik a Quad motorok, úgy érződhet, hogy gyorsabbak azoknál, de valójában nem azok. Ennek ellenére az adrenalinszint megemelés garantált. Motoros fogatnak is hívják ezeket a járműveket, mivel a Quadokkal ellentétben az utas a vezető mellet ül és nem pedig mögötte. Ennélfogva ezek a terepautók vagy motoros fogatok alkalmasak arra, hogy a felnőtt vezető mellett egy kiskorú utazzon.

A Manavgat Buggy Szafari ára

A Manavgat Buggy Szafari egyszemélyes jármű esetén 30 Euróba, kétszemélyes jármű esetén pedig 45 Euróba kerül. A program kétórás.

Tartalmazza / Kizárja

  • Utazás a hotelből oda- és vissza
  • Oktatás
  • Motoros terepautó bérlése
  • Biztosítás
  • Személyes kiadások
  • Fotók és videók

Manavgat Buggy Szafari programja

Kényelmes, légkondicionált járműveink a szállodánál várnak önre a Manavgat-ban, hogy a bázisra szállítsák, ahol képzett programvezetők fogadják és ismertetik a biztonsági-, valamint a terepautó használatára vonatkozó előírásokat és kiosztják a kötelezően használandó biztonsági felszereléseket. Amikor a programvezetők úgy ítélik meg, hogy mindenki kellően felkészült, indulhat a kaland.

Bővebben …

A terepautós útvonal változatos terepen vezet keresztül, köztük egy alacsony vízmagasságú folyón, mocsaras terepen és poros földutakon. A túra teljesítése körülbelül 2 órát vesz igénybe. A túra végén a bázisra való visszatérés előtt a vendégeknek alkalmuk nyílik megmártózni a folyóban is. A bázis rendelkezik zuhanyzókkal, ha szeretne megszabadulni az út porától és átöltözni a visszautazás előtt, valamint itt van lehetőség megtekinteni és megvásárolni a profi fotós által készített fotókat. Az egész túra háromórás, ezért félnapos kirándulásnak minősül. A program végeztével a vendégek visszautaznak a szállodába.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Manavgat Buggy Szafari?

A Manavgat Buggy Szafari ára 2024-ben, egyszemélyes autóval 30 Euró, kétszemélyes autóval pedig 45 Euró. A menetidő 2 óra.

Mikor vehető igénybe a program?

Ez a túra a hét minden napján, naponta háromszor indul a nyári főszezonban. Ön dönti el melyik napon és időpontban szeretne résztvenni ezen a programon, kollégáink pedig lefoglalják önnek a túrát, amennyiben van még hely. Ha nincsen, akkor segítenek egy másik, még foglalható időpontot találni. Ez a program nagyon népszerű, ezért tanácsos minél előbb lefoglalni

Gyermekek részt vehetnek-e a túrán?

Igen, azonban 14 év alatti gyermekek csak utasként vehetnek részt a túrán.

 

Vannak-e egyéb gyermekeket illető korlátozások?

Ez a túra nem ajánlott 6 éven aluli gyermeknek. 6 éves kortól, utasként vehetnek részt a kalandban.

Ez a program emellett nem javasolt azoknak a vendégeknek, akik mobilitásukban korlátozottak vagy olyan egészségügyi problémával rendelkeznek, amiket az autózás rosszabbá tehet, illetve várandós anyák számára sem ajánlott.

 

Mi van, ha nincsen nálam a jogosítványom, vagy egyáltalán nem rendelkezem jogosítvánnyal?

Nem gond! A terepautózáshoz nem szükséges jogosítvány, sőt semmilyen korábbi gyakorlat. A program kezdetén a programvezetők biztosítják a szükséges oktatást és megismertetik a biztonsági előírásokkal.

 

Mit tartalmaz az ár?

Az utazást a szállodából a helyszínre és vissza. A terepautó és biztonsági felszerelés bérlését a túra idejére, az oktatást valamint a biztonsági szabályok ismertetését, képzett, angol nyelvű túravezetést és a biztosítást.

Milyen egyéb költségekre számíthatok?

Személyes költségek

Kell-e mást vinnem?

Hozzon magas faktorszámú naptejet, napszemüveget, egy fejkendő vagy egy textilzsebkendő is hasznos lehet a portól való védelem érdekében. Alulra fürdőruhát vagy fürdőnadrágot, fölé pedig kényelmes rövidnadrágot és pólót javaslunk. Emellett olyan lábbelit, amit akár vízben is lehet használni és a sár sem árt neki. Szandál viselete nem javasolt. Hozzon magával törölközőt és egy váltás ruhát, ha zuhanyozni szeretne a visszautazás előtt, valamint költőpénzt.

Vannak-e egyéb tudnivalók?

A túra során az autók konvojban haladnak a konvoj elején és végén egy-egy programvezetővel, hogy ha bármilyen probléma adódna, bármelyikük azonnal segítséget tudjon nyújtani.

Amennyiben fényképezőgépet hozna magával kérjük a túrára vízálló táskában vagy tokban hozza magával, de még jobb, ha a bázison hagyja. A helyszínen profi fotós készít képeket a túra ideje alatt, amelyek a túra végeztével a bázison megtekinthetőek és megvásárolhatóak.

Mit viseljek?

Semmiképp nem ajánlatos a legújabb, legvilágosabb vagy fehér ruháit felvennie erre a programra. A túra után a fehér ruhák valószínűleg sohasem lesznek újra fehérek.