Ár
Ettől€35.00
Ár

Ettől€35.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6514
Manavgat > Manavgati Water Planet Vízipark

Manavgati Water Planet Vízipark

A Water Planet Vízipark programjaink legizgalmasabbja, ahol tuti, hogy vizes leszel. Garantáltan adrenalinban gazdag élményekben lesz részed a több, mint 24 csúszdán, a hullámmedencékben és az úszómedencékben, amit felnőttek és gyerekek egyaránt imádni fognak. Vannak családi (többszemélyes) csúszdák is, ahol az egész család vagy baráti társaság egymás mellett csúszhat le a medencébe! A bátrabbaknak ott vannak a Kamikaze csúszdák is (ha a többi nem lett volna elég).

Bővebben ...

Ezeken mellett számos étterem és bár is várja a vendégeket, mint például a Rafting Bar és a Jumping Bar, ahol akár le is pihenhetnek. Összességében a Water Planetben vagy aktívan, vagy pihenéssel is el lehet ütni az időt. A transzfer busz a szálloda kapujától egészen az Aquapark bejáratáig szállítja Önöket. Ez a program lehet a nyaralásuk legizgalmasabb napja!

Manavgati Water Planet Vízipark program ára

2024-ben a felnőtteknek a Manavgati Water Planet Vízipark program 12 éves kortól 35 euro / fő, 7-11 éves kor közötti gyerekeknek 25 euro / fő, 6 éves kor alatt ingyenes.

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer oda és vissza
  • Belépő jegyek
  • Korlátlan alkoholmentes üditő fogyasztás
  • Biztosítás
  • Korlátlan sör és bor fogyasztás
  • Ebéd
  • Egyéb alkoholos italok
  • Költőpénz
  • Bungee Jumping
  • Fagylalt

Manavgati Water Planet Vízipark programja

Előre egyeztetett időpontban ingyenes transzfer viszi a vendégeket a szállodából a Water Planetbe. Kirándulás költsége tartalmazza a belépőjegyet egy főre, korlátlan mennyiségű helyi üdítő fogyasztást és az ebédet. Ezenkívül ingyenesen használhatják az öltözőket és a zárható szekrényeket. A parkban szabadon töltheti az idejét a visszaindulásig, ha betartja a park szabályait.

Bővebben …

Amikor az átöltözéssel elkészült, a gőzfürdőbe kísérik önt. Ez a Hamam élmény első lépése, amely arra szolgál, hogy intenzív izzadás segítségével szabadulhasson meg a teste a méreganyagoktól, ezzel előkészítve a következő fázist. Mindez nagyjából 15 percet vesz igénybe.
Ezután, a gőzfürdőből a Hamam fő helyiségébe vezetik majd. Ez a impozáns terem valódi márvánnyal van burkolva. Itt, a központi kőnél várakoznak a vendégek, hogy sorra kerüljenek a masszázsra. Ha túl melege lenne, hűsítő csapvíz és ivóedények állnak rendelkezésre a külső falak mentén.
Miután hason fekve kényelmesen elhelyezkedett a masszázs egy sós bőrradírozással veszi kezdetét. Ez arra szolgál, hogy az elhalt hámsejteket eltávolítsa a bőr felületéről. A gőzfürdőben kitágult pórusok elősegítik az elhalt hámréteg alapos eltávolítását. A bőrradírozás azonnali felfrissülést garantál testnek és léleknek.

A következő fázis a habos masszázs, a masszőr, akár egy bűvész, egy hosszúkás párnahuzatra emlékeztető rongy és egy szappan segítségével pihekönnyű habot varázsol és ezzel az egész testét beborítja. Majd a rövid, tisztító masszázs végeztével a habot lemossa. A habos masszázs után elképesztően könnyűnek és tisztának fogja érezni magát.
Ezután a pihenőterembe vezetik majd, ahol egy arcmaszk, illetve arcmasszázs segítségével pihenhet és frissítőnek teát vagy almateát fogyaszthat, mielőtt az az utolsó fázis az aromaolajos masszázs a kezdetét veszi a következő helyiségben.
A Török fürdő program utolsó állomása, a fent említett 20-30 perces aromaolajos masszázs. Mire idáig eljut egészen biztosan megérti majd, hogy Törökországban miért járnak az emberek olyan gyakran a fürdőbe, a mai napig.
Az olajos masszázs végeztével visszakísérik önt az öltözőbe. Majd öltözködés után a recepcióra visszatérve, értesítik a sofőrt, aki visszaviszi önt a szállodába.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a belépő a Manavgati Water Planet Vízipark?

2024-ben a felnőtteknek a Manavgati Water Planet Vízipark program 12 éves kortól 35 euro / fő, 7-11 éves kor közötti gyerekeknek 25 euro / fő, 6 éves kor alatt ingyenes

Van valamilyen korlátozás az Aquapark területén?

A Water Planetet mindenki használhatja, aki egészséges. Jelenleg nincs egészségügyi korlátozás. Előfordulhat, hogy egyes csúszdáknál vannak magassági korlátozások vagy a súlyhatárok, de ezek csakis a vendégek biztonsága érdekében vannak érvényben.

Mit nem tartalmaz az ár?

Személyes kiadásokat – tetoválás, fényképek, gyorséttermek, bárok. Bungee Jumping és a Rafting sincs benne az árban.

Mit kell magammal hoznom?

Fürdőruhát, törülközőt, napkrémet, napszemüveget és olyan lábbelit, ami nem csúszik a vizes talajon. Attól függetlenül, hogy az ebéd és az italok ára benne van az árban, hozzanak külön pénzt az extra kiadásokra. Természetesen a fényképezőgépüket / a telefonukat se hagyják a szállodában!

Még valami, amiről tudnom kellene?

Hozzanak csúszásmentes lábbelit, hogy megelőzzük a baleseteket.

Vannak vízimentők a csúszdapark területén?

A helyszínen számos képzett vízimentő gondoskodik a vendégek biztonságról és egy kis egészségügyi központ is áll mindenki rendelkezésre, aki segítségre szorul.

Hozhatom a fényképezőgépemet?

Természetesen! De ha inkább távol szeretné tartani az elektronikai eszközeit a víztől, ne feledje, hogy egy helyi fotós egész nap fotózik. Ezek személyes kiadásnak minősülnek, és helyben lehet kifizetni a fotóüzletnek.

Behozhatok magammal ételt az Aquapark területére?

A belépő ára tartalmazza az ebédet és az alkoholmentes italokat. Kintről élelmiszer nem hozható be a park területére.

Tudok venni alkoholt az aquapark területén?

Van egy pár bár az aquapark területén, ahol lehet vásárolni alkoholt.

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a vizes sportok és az alkohol együtt nem túlságosan kompatibilisek, így kérjük, csak mértékkel fogyasszák.