Ár
Ettől€60.00
Ár

Ettől€60.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6577
Manavgat > Manavgat Anatólia tüze táncbemutató

Manavgat Anatólia tüze táncbemutató

Az Anatólia tüze, egy egész Törökországban jól ismert, sőt voltaképpen világhírű, hivatásos tánccsoport. A tánccsoport több, mint 100 kiváló táncosból áll, az előadás varázslatos és egész biztosan el fogja ültetni Törökország és a török kultúra iránti rajongás csíráit is a nézők szívében. A Brit-szigeteken jól ismert Lords of the Dance tánccsoporthoz hasonlóan, helyi táncokat adnak elő. A táncbemutató kiváló esti program minden korosztálynak.

Bővebben ...

Ez egy különleges tánccsoport, amely kiváló, a nemzeti balett által képzett, a karrierjük csúcsán lévő, táncosokból áll. A táncosok aprólékosan kidolgozott lábmunkája, valamint a tánc ereje és sebessége egészen ámulatba ejtő. A csoport a Guinness rekordok könyvébe is bekerült, sikerült ugyanis 241 tánclépést produkálniuk egyetlen perc alatt. A csoport 2001-ben alakult és azóta a világ egyik leglélegzetelállítóbb produkciójává nőtte ki magát. A csoport két táncbemutatót tart hetente, az Evolúció és a Trója című előadásaikat váltogatva. Egy ilyen előadás nem csupán a remek és dinamikus tánccal kecsegtet, hanem a jelmezek, a világítás, valamint a színpadi jelenetek tökéletes harmóniájával is, így egészen biztosan maradandó élménnyé válik a néző számára és nagyon valószínű, hogy a másik előadást is meg szeretné majd tekinteni. Miért ne foglalna mindkettőre egyszerre jegyet?

A Manavgat Anatólia Tüze táncbemutató ára

2024-ben a program ára felnőtteknek 60 Euró, 7-től-12 éves korú gyermekeknek 30 Euró, 6 éves kor alatt pedig ingyenes.

Tartalmazza / Kizárja

  • Utazás a hotelből oda- és vissza
  • Angol nyelvű idegenvezetés
  • Vacsora (svédasztalos)
  • Belépő az előadásra
  • Biztosítás
  • Italok
  • Személyes költségek

A Manavgat Anatólia tüze programja

Az előadás, pontosan este 21:15 – kor kezdődik, mind keddenként, mind péntekenként. Keddenként az Evolúció című, péntekenként pedig a Trója című előadást tekinthetik meg a nézők. A busz 20:00 órakor veszi fel önöket a szállodájuknál, Manavgat-ban, hogy időben megérkezhessenek az előadás káprázatos helyszínére, elegendő időt biztosítva arra, hogy kényelmesen elfoglalhassák a helyeiket.

Bővebben …

Az előadás helyszíne az önmagában is káprázatos, különleges célokra épült Gloria Aspendos Aréna, ahol a nézők megérkezés után elfoglalják helyeiket. Az aréna egy 5000 férőhelyes, szabadtéri, amfiteátrum jellegű színház, melynek közepén foglal helyet a színpad, de a területén étterem és bár is található. Az előadás körülbelül 2 órás, és miután részesei voltak ennek csodás estének, a táncmozdulatok és a látvány magával ragadó kavalkádjának, a busz odakint fogja várni önöket, hogy élményekkel telve, visszatérhessenek a szállásukra, Manavgat-ba.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Manavgat Anatólia tüze program?

A program a 2024-as évben felnőtt vendégeinknek 60 Euró, 7 és 12 év közötti gyermekeknek 30 Euró, 6 éves korig pedig ingyenes.

Minden korcsoportnak megfelelő-e a program?

Jóllehet néhány kisebb gyermek nem fogja tudni nyugodtan végigülni az előadást, a nagyobb gyermekek és a felnőttek viszont bizonyosan el lesznek kápráztatva a színpadon látható jelmezektől, fényektől, a zenétől és az egészen különleges táncos produkciótól.

Alkalmas-e a helyszín kerekesszékes vendégek számára?

Mivel a helyszín egy amfiteátrum, számos lépcső található benne, azonban rendelkezik néhány kifejezetten kerekesszékesek számára kialakított hellyel az alsó szinten. Ha külön segítséget igényel és/vagy az alsó szinten foglalna kerekesszékes helyet, kérjük ezt a foglalásnál jelezze felénk.

Miben különbözik ez a program más török esti táncos előadásoktól?

Ez a program, magas művészeti értékével, a krémek krémje, ami a török táncos előadásokat illeti. Míg az országban máshol is szerveznek hasonló táncos előadásokat, nem szabad elfelejteni, hogy az Anatólia tüze tánccsoport, magasan képzett, kiváló művészekből áll, akik a világ legelismertebb intézményeiben sajátították el a táncművészet minden csínját-bínját.

Van-e szünet?

Igen. Egy rövid szünet van, körülbelül az előadás felénél.

Tényleg képesek-e a táncosok 241 tánclépésre egy perc alatt?

Nos, valahogyan csak bekerültek a Rekordok könyvébe. De miért is ne győződne meg róla személyesen?

Milyen hosszú az egész program?

Az oda-és visszautazással együtt körülbelül 4 órát szánjon erre a kirándulásra.

Van e valamilyen öltözködési követelmény?

Alapvetően nincs, de ez egy szabadtéri helyszín, ezért bizonyos estéken hűvös lehet. Ajánlatos egy hosszúujjú kardigánt vagy egy könnyű kabátot vinni.

Vannak-e VIP helyek?

Vannak. A VIP helyek a színpad közepének magasságában helyezkednek el. Amennyiben VIP helyet szeretne foglalni, szándékét kérjük jelezze foglalási csapatunknak.