Ár
Ettől€24.00
Ár

Ettől€24.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6574
Alanya > Antalya Vízesés Hajókirándulás

Antalya Vízesés Hajókirándulás

Az Antalya vízesés hajókirándulás egy 5 órás hajóút a partvonaltól, úszási lehetőséggel a Alsó Duden vízesésnél és a Lara strandnál.

Ami megkülönbözteti ezt a túrát más hajókirándulásoktól, az az, hogy nincsenek 2 órás szállodai transzfer a hajóhoz. A vízesés hajó közvetlenül indul a Kundu területről, a kikötő pedig közel található sok szállodához a Lara, Kundu és Belek régiókban. Egy rövid utazás után már indulhat is a vitorlázás.

Az út egyik kiemelkedő pillanata a vízesés látványa a tengerből nézve. Ha szeretnél még több mókát, előre mehetsz a hajó orrára, hogy érezd a vízpermetet a vízesésből.

Bővebben ...

A Düden-vízesés hajókirándulás kiváló választás egy olyan napra, amely ötvözi a városnézést, szórakozást és pihenést. Minden korosztály és érdeklődési kör számára található valami, ez a túra pedig az Antalyába tett utazásod csúcspontja lesz.

Ellentétben más hajókirándulásokkal, amelyek hosszú utazást igényelnek Kemerbe, a Düden-vízesés hajókirándulás egy kényelmes helyről indul, így biztosítva, hogy több időt tölthess a túra élvezetével, és kevesebbet az utazással.

A vízesés megtekintése mellett lehetőséged lesz a tengeri barlangok megtekintésére is a sziklákban, ami lehetőséget nyújt ezeknek a lenyűgöző geológiai formáknak a közelről történő megtekintésére.

Alanya Big Kral Hajókirándulás ára

Az Antalyai vízesés hajókirándulás ára 2024-ben 24 € ebéddel és üdítőkkel, illetve 34 € ebéddel, üdítőkkel, vodkával, ginrel, sörrel és borral. 4 és 11 év közötti gyermekek kedvezményben részesülnek, míg négy év alatti gyermekek ingyenesen vehetnek részt.

Tartalmazza / Kizárja

  • Szállodai Transzfer (Oda-vissza)
  • Vezetett Túra Szolgáltatás
  • Ebéd
  • Üdítők
  • Sör, Bor, Gin, Vodka
  • Biztosítás
  • Személyes Kiadások
  • Italok

Antalya Vízesés Hajókirándulás Program

Reggel 9:30 – Indulás

Az Antalya vízesés hajókirándulás Kundu folyójáról indul, amely közel található sok szállodához Lara, Kundu és Belek területén.

Nincs hosszú transzfer szükséges a szállodától a kikötőig, a hajó 10:00-kor indul.

Reggel 10:00 – Hajó Indul

A hajó két emeletes, az alsó szinten árnyékos és az emeleten napos ülőhelyek találhatók. Bárral, két toalettel, öltözőkkel, frissvíz zuhanyzókkal és létrákkal rendelkezik a könnyű be- és kiszálláshoz a tengerből.

Két hajó is rendelkezésre áll, az egyik 50 fős kapacitással, a másik pedig 80 fős kapacitással.

Reggel 10:30 – Lara Strand

A hajó indulását követő fél órával az első úszásszünetet tartjuk, 20 percig a Lara strand közelében.

Reggel 11:30 – Karpuzkaldiran Vízesés

Ezután a hajó megközelíti a Karpuzkaldiran Vízesést, ahol fantasztikus fényképeket készíthet. Ha a hajó elejére mész, érezheted a vízesés fröccsenését.

Reggel 12:10 – Tengeri Barlangok

Ahogy a hajó siklik a partvonal mentén, látni fogod a magas tengeri sziklákat, és a hajó megközelíti azokat, hogy közelről megcsodálhasd a pompás tengeri barlangokat.

Délután 1:00 – Alsó Duden Vízesés

A tengeri barlangok megtekintése után egy órás úszás- és ebédszünet következik az Alsó Duden Vízesésnél.

Úszhatsz a Földközi-tenger frissítő vizeiben, vagy pihenhetsz a hajón. Az ebéd magában foglal húsgombócot, csirke BBQ-t, salátát és spagettit.

Délután 2:00 – Visszaút

Az úszásszünet után a hajó délután 2-kor indul vissza az Alsó Duden Vízeséstől, és 3-kor érkezik vissza a kikötőbe.

Gyakori kérdések

Az Alsó Düden-vízesés hajókirándulás mennyibe kerül?

2024-ben az Alsó Düden-vízesés hajókirándulás ára 25 € felnőtteknek, 15 € 4 és 11 év közötti gyermekeknek, valamint ingyenes a négy év alatti gyermekek számára.

Mit érdemes csomagolni a kiránduláshoz?

Hozd el a fürdőruhádat, naptejet, napszemüveget és egy törölközőt, hogy élvezhesd a frissítő úszásokat a Földközi-tengerben.

Ne felejtsd otthon a fényképezőgépedet, hogy lenyűgöző képeket készíthess az Alsó Düden-vízesésről, a tengeri barlangokról és az Antalya partvonaláról.

Ajánlott továbbá némi készpénzt is vinni a nap folyamán felmerülő kiegészítő költségekre. Fedezz fel egy jól ellátott bárt a fedélzeten azoknak, akik egy jéghideg italt keresnek a végtelen anatóliai napsütésben.

Van valami más, amire érdemes figyelni?

Ha saját könnyűbúvár felszerelésed van, ne felejtsd el magaddal hozni.

A kirándulás során sok lehetőséged lesz úszni és könnyűbúvárkodni, így jó, ha nálad van.

Minden korosztály számára alkalmas ez a kirándulás?

Abszolút! Az Antalya vízesés hajókirándulás egy családbarát túra, amely mindenki számára megfelel, a legfiatalabb leendő kalózoktól a legidősebbekig.

Legyen szó családi utazásról, barátokkal való kirándulásról vagy egyéni kalandról, ez a kirándulás egy változatos és szórakoztató napot ígér.

Mely napokon indul a hajó?

A vízesés hajó minden nap útra kel a szezon folyamán, és az időjárási viszonyoktól és az utasok számától függően elő- vagy utószezonban is működhet. Kérjük, ellenőrizd a foglalási űrlapot a rendelkezésre álló dátumokért.

Mi szerepel a jegyárban?

A jegyár magában foglalja az utazást a hajóhoz és onnan, magát a hajókirándulást, üdítőitalokat, sört, bort, gin-t, vodkát, biztosítást és a fedélzeten felszolgált ebédet.

Mi nem szerepel benne?

A személyes költségek, mint például a rágcsálnivalók és italok a hajón, nem szerepelnek a túra árában.