Ár
Ettől€40.00
Ár

Ettől€40.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6534
Kósz > Kos Hammam

Kos Hammam

Kos Hammam: 2 órás élmény szaunával, sokkzuhannyal, testradírral és habmasszázzsal, hogy nyaralásra készen legyen barnaságod.

A bájos Tigaki faluban található Artemis Hamam a sziget egyetlen hagyományos hamama. Kiemelkedő élményrituált kínál. Ez az egyedi és megújító élmény egy szauna, sokkzuhany, teljes testradír és teljes testhabmasszázs sorozatát foglalja magában, amely mintegy 50 percet vesz igénybe.

A tapasztalt személyzet, amely körülbelül 20 képzett masszőrből és két profi körömartistából áll, szakmailag engedélyezett, és kiváló minőségű szolgáltatást és gondoskodást biztosít.

Bővebben ...

Az Artemis Hamam Kos egy luxus pihenés és kényeztetés oázisa, 2000 m2-es területen épült. Tartalmaz 2 nagy és 1 privát hamamot, 6 masszázsszobát, 2 öltözőt hölgyeknek és uraknak, 2 nagy szaunát, vitaminbárt, körömstúdiót, fodrászt, textil- és ajándékboltot.

A hagyományos hamam élmény nemcsak a kényeztetés egy módja, hanem számos egészségügyi előnnyel is jár. Segíthet csökkenteni a stresszt, lazítani az izomfeszültséget, kiegyensúlyozni a vérnyomást, serkenteni a vérkeringést, sőt akár segíthet az orrduzzanat enyhítésében, hideg, asztma vagy allergia miatt.

A relaxáló hámlasztó radír segít megszabadulni a bőr elhalt rétegétől, és a bőrét egészséges ragyogással és csodálatosan puhanak hagyja, készen a nyaralásra.

📅 Túra Napok: Minden nap
⏱️ Túra Órák: Bármikor 9:00 órától 18:00 óráig
✔️ Mit Tartalmaz: Szálloda transzfer, szauna, teljes testradír, sokkzuhany, habmasszázs
📌 Információ: Hagyományos hammam, pihentető spa élmény

Kos Hammam Ár

2024-ben a koszi hamam élmény ára 40 euró felnőttek számára. Ez az ár magában foglalja az oda-vissza transzfert, szaunát, sokkzuhanyt, teljes testradírt és habmasszázst.

Tartalmazza / Kizárja

  • Szállodai transzfer
  • Szauna
  • Sokkoló zuhany
  • Teljes testradír
  • Habmasszázs
  • Papucs, törölköző, szappan
  • További masszázsok
  • Italok

Artemis Hammam Program

Azonosítás

A Hamam élményed egy kényelmes azonosítással kezdődik bárhonnan a szigeten. Tehát, hogy éppen Kos Town-ban, Tigaki-ban vagy bármely más területen tartózkodsz, ingyenesen elszállítunk a hamamba.

Az azonosítások az óra kezdetén történnek 09:00 – 18:00 között.

Felkészülés

A Hamam érkezés után a személyzet üdvözölni fog téged, akik végigvezetnek a folyamaton, és elmagyarázzák a különböző elérhető kezeléseket.

Egy szekrényt kapsz, ahol elhelyezheted a személyes tárgyaidat, és ott biztonságban tudhatod azokat. Emellett egy hagyományos peshtemalt is kapsz, amit viselhetsz az élmény során.

Szauna

A pihenés felé vezető utad egy szauna szakasszal kezdődik, ami segít lágyítani a bőrödet és felkészíteni azt a radírozásra. A szauna a Hamam rituáléjának hagyományos része. Kinyitja a pórusaidat és segít eltávolítani az apró szennyeződéseket a bőrödről.

Sokkzuhany

A szauna után egy frissítő sokkzuhannyal folytatódik az élmény, ami segít javítani a vérkeringést, erősíteni az immunrendszert, és tökéletes stresszcsökkentést nyújt.

A sokkzuhany nélkülözhetetlen része az élménynek, és segít a testednek és az elmédnek ellazulni.

Radírozás

A Kos Hamam élmény kiemelt része a radírozás, ami mély bőrhámlasztást jelent a elhalt hámsejtek eltávolítására.

A radírozás egy fűtött márványlapos felületen történik, és egy speciális kese (török) kesztyű segítségével végezzük. A kese kesztyű természetes rostokból készül, és azt a célt szolgálja, hogy eltávolítsa a elhalt bőrsejteket, így bőröd egészségesen ragyogó és csodálatosan puha lesz.

Habmasszázs

A radírozás után egy pihentető teljes testű habmasszázst kapsz, ami felfrissült és megújult érzést hagy maga után. A habmasszázs tisztítja a testedet és javítja a vérkeringést. A hab egy speciális szappannal készül, amit vízzel kevernek, hogy gazdag és luxus habot hozzanak létre.

Pihenés

A törökfürdő rituáléja után lehetőséged lesz a relaxációra az Artemis Hamam Kos csendes környezetében. élvezheted egy csésze tea vagy kávé ízét a hangulatos pihenőhelyiségben, vagy lehűtheted magadat a merülőmedencében.

Kihasználhatod a más elérhető kényelmi szolgáltatásokat is, mint például a vitaminbár, körömstúdió, fodrász, textil- és ajándékboltok, és még sok más.

Hazautazás

A sofőrök visszavisznek téged a szállodádba / apartmanodba a törökfürdő kezelésed után.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Hamam Kosz városban?

A Hamam élménye 2024-ben Kosz városban személyenként 40 euróba kerül.

Kinek ajánlott az élmény?

A Hamam nem ajánlott nagyon kisgyermekeknek, asztmás vagy szívproblémákkal küzdő egyéneknek és terhes nőknek. Azonban a 12 év alatti gyerekek részt vehetnek, de nem kapnak masszázst, és nem tartózkodhatnak hosszú ideig a szaunában.

Mit tartalmaz a csomag?

Az ár magában foglalja a transzfert a Hamamba oda-vissza, szekrényeket a személyes tárgyaid tárolásához, szaunát, sokkzuhanyt, teljes testradírt, habmasszázst, hamam köntöst és törölközőket.

Mit kell magammal vinnem?

Szeretnél magaddal vinni extra pénzt az a recepción kínált további masszázsokra. Frissítőket is vásárolhatsz a pihenési fázis alatt.

Ha érzékeny a bőröd, hozhatsz saját szappant a habmasszázsra.

Ajánlott egy tartalék alsóneműt is vinni, ha azt szeretnéd viselni a Hamam élmény teljes időtartama alatt. Azonban a legtöbben fürdőruhát választanak a szemérmesség miatt.

Mikor csatlakozhatok a Hamam élményhez?

Csatlakozhatsz a Hamam élményhez minden órában, kezdve 09:00-tól 18:00-ig. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a felvételi és visszavarázsolás szolgáltatás benne van az árban.

Milyen előnyei vannak a hamamnak?

A Hamam élmény erősíti az immunrendszert. A teljes testradír eltávolítja az elhalt bőrt, és a bőröd gyorsabban barnul. Abszolút kezelés az orrdugulás ellen. Ezzel az élménnyel megduplázhatod a nyaralás örömét.

Az Artemis hamam a Kos sziget egyetlen hagyományos hamama, és abszolút kezelést kínál a lelkednek és testednek.