Ár
Ettől€35.00
Ár

Ettől€35.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
Csomag
  • Transzferrel
  • Transzfer Nélkül
Mentés kívánságlistára
6533
Kósz > Kos Kalózhajó Kirándulás

Kos Kalózhajó Kirándulás

A Kos kalózhajó kirándulás egy olyan páratlan élmény, amely a pihenést, felfedezést és szórakozást egy korsó témájú környezetben kombinálja.

A Kos Kalózhajó egy 3 emeletes fa egyedi korsó stílusú hajó, amely akár 250 utast is el tud szállásolni. A 3 fedélzete bőséges teret biztosít a pihenéshez, napozáshoz, vagy az alsó szinten való árnyékban való élvezethez.

Három szigetet fogtok meglátogatni – Kalymnos, Pserimos és Plati. A hajó közel horgonyoz a partokhoz, lehetővé téve számodra, hogy könnyedén partra szállj és felfedd azokat.

Bővebben ...

Hajószemélyzet is elengedhetetlen része az élménynek. Kalózként öltözve hozzájárulnak a mókás és kalandos hangulathoz a fedélzeten. Barátságosak, segítőkészek és mindig készek segíteni bármelyik igényeddel.

Az utazás egyik kiemelkedő része a fedélzeten található vízi csúszda. A második fedélzeten elhelyezett csúszda izgalmas élményt nyújt, amely a tiszta kék vizekbe csúszik. Ez egy élmény, amit a gyerekek és a felnőttek egyaránt imádni fognak.

Az út árában benne van egy ingyenes görög ebéd is. Választhatsz csirke, sertés, hal, vegán vagy vegetáriánus lehetőségek közül, valamint pita, caciki, saláta, bab és dolmadaki.

Ne felejtsd el, hogy az utazás során lehetőség nyílik delfineket is látni, ami további izgalmat ad az utazásnak.

📅 Túra Napok: Minden nap
⏱️ Túra Órák: 10:00 – 17:00
✔️ Mit Tartalmaz: Hotel transzfer, ebéd, hajókázás, animációk
📌 Információ: Korsányság témájú környezet, három úszási szünet

Kos Kalózhajó Kirándulás Ár

2024-ben a Kosz korszár hajóút ára 35 euró felnőttek számára, 4 és 13 év közötti gyermekek számára 20 euró, és három év alatti gyermekek számára ingyenes. Ez az ár tartalmazza a BBQ ebédet, animációkat és az idegenvezető szolgáltatást.

Az oteltranszfer elérhető Tigaki, Marmari és Lambi hotelekből, egy plusz 5 eurós díjért.

Helyszín Felnőtt Ár Gyermek Ár
Saját Transzfer €35 €20
Tigaki Szállodák €40 €20
Marmari Szállodák €40 €20
Lambi Szállodák €40 €20

Tartalmazza / Kizárja

  • Hotel transzfer
  • Angolul beszélő idegenvezető
  • Animációk
  • Hajótúra
  • Ebéd
  • Személyes kiadások
  • İtallar

Kos Kalózhajó Kirándulás Program

10:00 Indulás

A Kos korsó hajótúra 10:00 ÖS-kor indul a Kos kikötőjéből. Ajánlott, hogy korán érkezz, hogy biztosítsd a legjobb helyeket a hajón, attól függően, hogy mi a szükségleted.

Legyen szó egy ülőhelyről az árnyékban vagy közvetlenül az elülső részen, hogy elkapd a tengeri szellőt, aki korán kel, az madarat fog.

A szállodai transzfer elérhető Marmari, Tigaki és Lambi szállodákból, 5 eurós felárral.

11:00 Kalymnos-sziget

Az út első állomása a bájos Kalymnos-sziget. Ez a festői sziget ismert a természetes szivacsokról, amelyeket a helyiek gyűjtenek és eladnak a piacokon.

Fedezd fel a sziget keskeny utcáit, melyeket hagyományos fehér házak és színes bougainvillea szegélyeznek. Több kávézó és étterem is található, ahol ihatsz vagy falatozhatsz.

12:00 Ebédidő

Kalymnos után szabadidőd után itt az idő a hajón történő bbq ebédnek.

Az étlap számos opciót kínál minden étrendi igény kielégítésére, beleértve a csirke, sertés, hal, vegán vagy vegetáriánus lehetőségeket, valamint pitát, cacikit, salátát, babot és dolmadakit.

Lesz elég időd élvezni az étkezésedet és gyönyörködni a lenyűgöző tengeri kilátásban.

13:30 Pserimos-sziget

A következő állomás a kis Pserimos-sziget, ahol pihenhetsz a homokos tengerparton és élvezheted a napfényt.

Mergelj a kristálytiszta vízbe vagy egyszerűen pihenj a homokon egy jó könyvvel. Ez tökéletes hely a lazuláshoz és az energiatöltéshez.

15:00 Plati-sziget

Az utazás utolsó megállója a Plati, egy másik lenyűgöző sziget Kösz közelében.

Élvezheted a vízi csúszdát és a tengerbe csobbanni, vagy felfedezheted a gazdag tengeri életet némi snorkellel. Talán színes halakat vagy tengeri teknősöket is láthatsz!

17:00 Visszaérkezés

A korszár hajó 17:00-kor visszatér a Kosz kikötőjébe, ezzel véget érve egy felejthetetlen napnak a tengeren. Legyen szó egyéni utazásról, barátokkal vagy családdal való utazásról, a Kosz korszár hajótúra remek napot kínál a nyaralásod során.

Gyakori kérdések

Kos kalóz hajótúra ára mennyi?

Kos kalóz hajótúra ára 2024-ben felnőttek számára 35 euró, 4 és 13 év közötti gyermekek számára 20 euró, és három év alatti gyermekek számára ingyenes.

Mely napokon elérhető a túra?

A Kos kalóz hajótúra május közepétől november végéig minden nap elérhető. Ebben az időszakban élvezheted Kalymnos, Pserimos és Plati szigeteit.

Mit kell magammal vinnem?

Ajánlott magaddal vinned a fürdőruhádat, naptejet, törölközőt, napszemüveget és némi pénzt italokra vagy fagyltra.

Egy fényképezőgép vagy mobiltelefon is jó ötlet, de győződj meg róla, hogy vízálló tartályban tartod őket, mivel sok lehetőség nyílik megázni. Az alámerüléshez hozd el a sznorkelezési felszerelésedet.

Milyen felszerelések vannak a hajón?

A hajó rendelkezik WC-vel, öltözővel, friss víz zuhannyal és teljesen felszerelt bárral.

Ez a túra alkalmas-e családoknak gyerekekkel?

Igen, ez a teljes napos hajókázás alkalmas minden családtag számára, beleértve a fiatalokat és az időseket is. A gyerekek élvezhetik az animációs csapatot és a kalózkalandot, míg a felnőttek vagy csatlakozhatnak, vagy pihenhetnek. Minden biztonsági intézkedést megtettek, tehát ez egy biztonságos nap a kicsiknek.

Van árnyékos terület a hajón?

Igen, van árnyékos terület a hajón. Míg a felső fedélzet tökéletes a napimádóknak, az alsó szintek védelmet nyújtanak a naptól.

Melyik szigeteket látogatjuk meg a túrán?

Felkeresed a gyönyörű Kalymnos, Pserimos és Plati szigeteket. Mindegyikükön 45 perctől 1,5 óráig tartó szabadidőd lesz.

Lesz elég időnk eltölteni a szigeteken?

Pont elég időd lesz a szigetek felkereséséhez. Ezek kis szigetek, amelyek rövid idő alatt bejárhatók.