Kirándulások Görögországban > Kosz Kirándulások

Kosz Kirándulások

Fedezze fel Kos városát különféle izgalmas egynapos kirándulásokkal és kirándulásokkal a sziget legfontosabb látnivalóihoz. A festői hajókirándulásoktól a történelmi tereptárgyakig felejthetetlen élményekben lehet része. Fedezze fel a természet szépségét és gazdag kultúráját a napi túrák választékával.

Lovaglás Kósz

Lovaglás Kósz

Ettől€35.00

Minden nap
1 óra
Fizessen a napon

Nisyros Tura Kos Szigetrol

Nisyros Túra Kos-szigetről (Vulkán-sziget)

Ettől€40.00

Minden nap
9,5 óra
Fizessen a napon

Kos Horgászat

Kos Horgászat

Ettől€40.00

Minden nap
3 óra
Fizessen a napon

Kos 3 szigeti körút

Kos 3 Szigeti Körút (Hajótúra Pserimosz, Kalymnosz És Platira)

Ettől€30.00

Minden nap
7 óra
Fizessen a napon

Kos-Buvarkodas

Kos Búvárkodás

Ettől€85.00

Minden nap
5 óra
Fizessen a napon

kos hammam

Kos Hammam

Ettől€40.00

Minden nap
2 óra
Fizessen a napon

Kos-Kalózhajó-Kirándulás

Kos Kalózhajó Kirándulás

Ettől€35.00

Minden nap
7 óra
Fizessen a napon

Kos-Gorog-Ejszaka

Kos Görög Est (Zia Naplemente)

Ettől€40.00

Minden nap
4 óra
Fizessen a napon

Kos kirándulások árai

A Kos Excursions ára 30 és 85 euró között mozog 2024-ben. 7 kirándulás közül a Kos 3 szigettúra a legolcsóbb. A búvártúra a legdrágább lehetőség.

Kirándulás Felnőtt ár Gyermek ár*
3 Szigettúra €30 €15
Kalózhajó kirándulás €35 €20
Lovaglás €35 €35
Halászat €40 €20
Nisyros túra €40 €20
Törökfürdő €40 €40
Búvárkodás €85 €85
Görög éjszaka €55 €35

*A legtöbb túrán a gyermekkedvezmény korhatára 7-12 év között van, néhány túrán pedig 4-12 év közötti gyermekek vehetnek igénybe kedvezményt.

Kirándulások Koson pároknak

Íme a legjobb Kos túrák pároknak:

Olcsó kirándulások Koson

Íme az olcsó túrák Kos szigetén:

Fedezze fel a legjobb túrákat a helyiek bennfentes tudásával. Legyen egyedi javaslata a sziget látnivalóival, egynapos kirándulásaival és túráival kapcsolatban. Foglaljon kirándulásokat a helyi utazásszervezőktől, és fedezze fel a rejtett drágaköveket.

A három sziget hajókirándulása kötelező túra. Ez egy egész napos hajókázás. Három gyönyörű szigetre látogat el. Ez a három közeli sziget: Kalymnos, Plati és Pserimos. Élvezheti a kristálytiszta vizet, kipróbálhat egy kis sznorkelezést, és néhány órát pihenhet a strandokon.

Egy másik izgalmas élmény a görög éjszaka. Ez egy szórakoztató módja annak, hogy megtapasztalják a helyi kultúrát és konyhát. Élvezheti a görög zenét, táncelőadásokat és egy finom vacsorát egy hagyományos tavernában. A görög éjszaka remek alkalom a görög szokások és hagyományok megismerésére.

Rengeteg egynapos kirándulást kell fontolóra venni. A legnépszerűbb az egynapos bodrumi kirándulás. Meglátogatja a bájos török várost. Csak egy rövid hajóútra van a szigettől. Egy nyaralás alatt két országot is meglátogathat. Elképesztő élmény.

Gyors útlevélellenőrzés után Bodrumban felfedezheti a régi várat, múzeumokat és a nyüzsgő bazárt. Élvezheti az ízletes török ételeket, és magába szívhatja a város vibráló hangulatát. Megtapasztalhat egy másik országot, kultúrát és történelmet.

Egy másik izgalmas élmény az egynapos kirándulás Nisyros vulkáni szigetére. Nisyros egy sziget Kos közelében. Látni fogja a hihetetlen vulkanikus szigeti tájat, a vulkán kráterét és a gőznyílásokat. A hajókirándulás során vulkánsziget falvakat is meglátogathatunk. 4 óra szabadideje lesz a vulkáni sziget felfedezésére.

Kirándulhat a bájos kisvárosba, és ellátogathat Ziába. A Dikaiosz-hegy lejtőin található. Sétálhat a szűk utcák között, és csodálatos kilátásban gyönyörködhet a tengerre és más szigetekre. Zia falu fehér házai és a legjobb panoráma azt ígéri, hogy jól fog szórakozni.

A kalózhajó kirándulás szórakoztató módja a tengerpart felfedezésének. A gyerekek nagyon jól érzik magukat, és szeretik a vitorlázás kalandját a kalózhajó-kirándulásokon. A túra során a hajó megáll az öblöknél és a gyönyörű homokos strandoknál. Sznorkelezhet, úszhat és napozhat. A hajó személyzete kalóz témájú játékokkal és zenével szórakoztat. Ízletes görög ebédet tartalmaz.

Ha pihentetőbb tevékenységre vágyik, a tengeri horgászat a kiváló túra. Csatlakozzon a helyi halászhajóhoz Kos városában, és tanulja meg, hogyan fogjon halat profiként. A gyerekek imádni fogják az első hal kifogásának izgalmát. Emellett megismerkednek az Égei-tenger tengeri ökoszisztémájával is. Fogását Kos város egyik éttermében főzik meg.

Ha szeretné látni az igazi Kost, akkor a Therma erősen ajánlott. Fürödhet a természetes melegvízforrásokban, úszhat gyógyvizekben. A kristálytiszta víznek gyógyító tulajdonságai vannak. Bérelhet autót és ellátogathat oda. A hely megtekintéséhez privát túrákhoz is csatlakozhat. A Therma beach kihagyhatatlan úti cél. Ez lesz a nyaralás egyik nagyszerű napja.

A Hamam egy romantikus élmény, amelyet a párok élvezhetnek. Ez egy hagyományos módszer a test tisztítására. A törökfürdőben szauna, sokkzuhany, habmasszázs és testradír áll rendelkezésre.

A lovaglás szórakoztató módszer a sziget felfedezésére szeretteivel. A túra a sós tóhoz és a strandhoz vezet. A lovaglás egy órától másfél óráig tart. Tökéletes tevékenység azoknak a pároknak, akik szeretik a természetet. Látni fogja a közeli görög szigeteket, és úszni fog a lovakkal.

Látogassa meg Neratzia várát, vagy nézze meg a naplementét az Asklepionból. Agios Stefanos lenyűgöző strandja és a Camel Beach érdemes megnézni. Nem szabad kihagyni egy romantikus sétát a város kikötőjében. Kos gazdag történelemben és kultúrában. Könnyedén létrehozhatja önálló egynapos kirándulását.

A Panagia Spiliani kolostor az egyik legszebb kolostor a szigeten. A kolostor látogatása remek nap. Ez az egyik legjobb hely a sziget gazdag kultúrájának megtapasztalására. Ügyeljen arra, hogy hagyjon elegendő időt a webhely szépségének teljes kiélvezésére.

A hegyi kerékpározás népszerű tevékenység Kos szigetén. A sziget zord terepein hegyikerékpárral tekerhetsz. Élvezze a kerékpározás izgalmát és a sziget természetének szépségét.

Ha jobban szereti a vízalapú tevékenységeket, kipróbálhatja a vízi sportokat. Számos tevékenység létezik, beleértve a jet-ski-t, vízisíelést, wakeboardozást és ejtőernyőzést. Élvezni fogja a hullámokat és a sebességet. Átsiklik a vízen, élvezheti a gyönyörű tájat.

A búvártúrát kötelező kipróbálni. Felfedezheti a víz alatti világot. Merüljön el a Kos sziget körüli tiszta vizekben. Közelről láthatja a tengeri élővilágot. Ez a túra gyakorlott és kezdőknek egyaránt alkalmas.

A Jeep szafari izgalmas módja a sziget rejtett zugainak felfedezésének. Ez egy terepjáró túra. Fedezheti fel a sziget egyenetlen terepet, és élvezheti a kalandot.

Időjárás Kosz

Időjárás Kos