Ár
Ettől€99.00
Ár

Ettől€99.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
Csomag
  • Naplemente Utazás (1,5 óra)
  • Gyors Utazás (1,5 óra)
  • Erdei Felfedező (2,5 óra)
  • Teide Túra (3,5 óra)
Mentés kívánságlistára
6617
Tenerife > Tenerife Quad Túrázás

Tenerife Quad Túrázás

Tenerife quad Túrázás egy izgalmas kaland, 1,5-3,5 órás időtartammal, off-road, naplemente és Teide opciókkal.

400 cc-es quadokon fogsz utazni, amelyek automata sebességváltósak és kétülésesek. Egyszerű használatuknak köszönhetően alkalmasak kezdők és haladó motorosok számára egyaránt.

Az útvonalak íveket, panorámás kilátásokat, út- és terepszakaszokat foglalnak magukba. Az aszfaltút és murvapálya keverékét kínálja az adrenalinnal teli élményért. Minden alkalommal maximum 5-7 quad részvételére van lehetőség, így fél-privát élményt nyújt mindenki számára.

A biztonságod és kényelmed érdekében sisakok és védőszemüvegek biztosítottak. A motorok vezetéséhez jogosítvány szükséges. A hat évesnél idősebb gyerekek is részt vehetnek a kalandban, és ugorhatnak a hátsó ülésre.

📅 Túra Napok: Minden nap
⏱️ Túra Órák: Reggeli, nappali, naplemente ülések
✔️ Mit Tartalmaz: 400 cc quadok, sisak, szemüveg, üzemanyag
📌 Információ: Poros kaland az erdőben, Teide Nemzeti Park

Tenerife Quad Túrázás Ár

Tenerife Quad túrázás árak 2024-ben 99 és 135 euró között mozognak. 4 túra közül a naplemente túra a legolcsóbb, míg a Teide túra a legdrágább lehetőség.

Az árak tartalmazzák a képzési szolgáltatást, a sisakot, a védőszemüveget és az üzemanyagot.

Túra Egyetlen Utazás Dupla Utazás
Naplemente Utazás (1,5 óra) €99 €110
Gyors Utazás (1,5 óra) €99 €120
Erdei Felfedező (2,5 óra) €110 €140
Teide Túra (3,5 óra) €135 €165

Tartalmazza / Kizárja

  • Képzés Szolgáltatás
  • 400cc Quadok
  • Védőszemüvegek
  • Sisakok
  • Biztosítás
  • Személyes Kiadások
  • Fényképek és Videók

Tenerife-n Quad túrák

Tenerife szigete négy különböző quad túrát kínál különböző preferenciákhoz igazítva. Mind a természetkedvelők, mind a kalandvágyók számára garantáltan szórakoztató lesz. Ezek az élmények bemutatják a sziget lenyűgöző tájait és természeti csodáit. Legyen szó erdős menedék nyugodt hangulatáról vagy magas sebességű kalandról, biztosan találsz valamit az ízlésednek megfelelően.

1. Naplemente Utazás

Nehézségi Szint: Közepes / Időtartam: 1,5 óra

A naplemente utazás fantasztikus kaland mind a kezdő, mind a haladó motorosok számára Tenerifén. Quad motorokon utazva körülbelül 1,5 órán keresztül felfedezheted az aszfaltutakat és földutakat. A konvoj csak hét quadból áll. Az út ezen a túrán könnyű, és mindenki számára élvezetes élményt nyújt.

A túra után finom harapnivalókkal és italokkal zajlik a boldog óra. Ez tökéletes alkalmat nyújt a pihenésre és a lenyűgöző naplemente élvezetére.

Ez a izgalmas és szórakoztató túra lehetőséget nyújt Tenerife tájának felfedezésére, miközben barátságos társaságban emlékezetes pillanatokat teremtesz.

2. Gyors Utazás

Nehézségi Szint: Közepes / Időtartam: 1,5 óra

Gyors utazás a pulzusgyorsító kaland Tenerife izgalmas 1,5 órás quad biking kalandjában. Akár 7 quadból álló egy konvojhoz csatlakozol az sziget rejtett kincseinek felfedezéséhez.

Készülj fel a pulzusgyorsító kalandra, miközben felfedezed a turisták által kevésbé látogatott falvakat, megküzdve azokkal a kanyargós hegyi utakkal és földutakkal, amelyek izgalmas kanyarok ízét és off-road izgalmát kínálják.

Ez a magas oktánszámú élmény magában foglalja a helyi élet autentikus bájait is, a táj vad szépsége közepette.

3. Erdei Felfedező

Nehézségi Szint: Nehéz / Időtartam: 2,5 óra

Az erdei felfedező túra izgalmas kalandra repít téged a sziget buja erdeiben. Pattanj fel egy quad motorra, és érezd a izgalmat, miközben megbirkózol a kihívást jelentő pályán lévő kanyarokkal, fordulókkal, dudorokkal és ugrásokkal.

Ez a túra tökéletes mind a kezdőknek, mind a profiknak, és az kaland körülbelül felét off-road ösvényeken teszi meg, így ízelítőt kapsz a természet vad oldalából.

Ez az felejthetetlen élmény 2,5 órán át tart. Elegendő időd lesz élvezni Tenerife erdejének szépségét, miközben emlékezetes quad biking élményben lesz részed.

4. Teide Túra

Nehézségi Szint: Közepes / Időtartam: 3,5 óra

A Teide túra a turisták körében a legnépszerűbb választás, és körülbelül 3,5 órán át tart. Ez egy kis csoportos nagyszerű élmény, maximum hét quad plusz idegenvezetőkkel. Ez azt jelenti, hogy ez egy személyesebb és összetartóbb kaland.

Az út során többször is megálltok pihenni és élvezni a környezetet. Ihatod a vizet, pihenhetsz vagy fényképezhetsz.

A Teide naplemente quad túra túlnyomórészt aszfaltutakon és 25–30% off-road ösvényeken vezet keresztül. Láthatod különféle tájakat, például a Teide vulkán elképesztő kilátásait (Spanyolország legmagasabb csúcsa) és a Corona Forestal-t.

Gyakori kérdések

Tenerife-n Quad túrák ára mennyi?

Tenerife-n a quad túrák ára 99 EUR egy 1,5 órás túráért, 110 EUR egy 2,5 órás túráért és 135 EUR egy 3,5 órás túráért 2024-ben.

Milyen korlátozások vannak?

A szórakozáshoz érvényes vezetői engedélyre van szükség. 7 éves és annál idősebb gyerekek ülhetnek a hátsó ülésen, de a ténylegesen kicsiknek (0-6 évesek) nem megfelelő. Terhes nők és komoly hátfájással rendelkezők nem vehetnek részt a túrán.

Mit kell magammal vinnem?

Biztosítani kell kényelmes cipőt, például edzőcipőt, egy fejkendőt vagy bandanát, ami megvédi az arcodat a por ellen. Hozz magaddal dzsekit a változó időjárási körülményekhez és készpénzt a személyes kiadásokra az út során.

El fogok koszolódni?

Igen, elkoszolódhatsz. A quad túra során a táj poros vagy sáros lehet, így jó ötlet viselni régi ruhákat.

Mit kell felvennem?

Ajánlott kényelmes és meleg ruházat, valamint edzőcipő. Ne felejtsd el a napszemüveget és egy dzsekit, különösen télen; a magasabb tengerszinten hűvösebb lehet.

Még sosem vezettem quadot, részt vehetek?

Igen! Ezeket a quadokat könnyű használni, és néhány perc után úgy érzed majd, mintha évek óta vezetnél quadot.

A napon kell-e extra költségeket fizetnem?

Ha nem hozol dzsekit, bérelhetsz egyet. Emellett az esetleges személyes kiadások és italok a te felelősséged lesznek a napon.

Milyen élőlényeket vagy természeti látnivalókat lehet találni a túra során?

Várhatsz változatos tájakat, vulkanikus területeket, buja erdőket. Ha szerencsés vagy, láthatod a helyi élővilágot, például madarakat és gyíkokat. A kaland egy keveréke a látványos szépségnek, és élvezheted a Kanári-szigetek látványát.

Honnan csatlakozhatok a túrához?

Ha a Tenerife South területén, például Playa de las Américas vagy Puerto de la Cruz területén tartózkodsz, a szállodai transzfer kis költséggel elérhető.