Ár
Ettől€45.00
Ár

Ettől€45.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
Csomag
  • 3 Órás TúraCosta Adeje
  • 4,5 Órás TúraMasca & Los Gigantes
  • 4,5 Órás Túra (Északról)Masca & Los Gigantes
Mentés kívánságlistára
6559
Tenerife > Freebird Katamarán (3 Órás Costa Adeje És 4,5 Órás Masca Túra)

Freebird Katamarán (3 Órás Costa Adeje És 4,5 Órás Masca Túra)

Freebird Katamarán exkluzív, minden benne foglalt bálnanéző túrákat kínál dél-tenerifei, Masca és Los Gigantes területeken, 3 vagy 4,5 órás időtartamban.

A szállodautazás ingyenes mind dél-, mind észak-tenerifei szállásokról. A túrapakette korlátlan sör, üdítő, víz és ízletes ebéd található, helyi ízekkel.

Ez egy kényelmes modern vitorlás hajó, amely remek 360 fokos kilátást biztosít a környezetről. Szabadon mozoghat a fedélzeten, hogy észrevehesse a delfineket és bálnákat.

A 3 órás bálnanéző túra a Costa Adeje területén zajlik, 10:00-kor indul. Egyúttal úszási szünet is van a Diego Hernández strand közelében.

Az 4,5 órás Masca & Los Gigantes túra, amely tovább utazik, 13:15-kor indul. Látni fogod a Los Gigantes szikláit, és úszási szünet is lesz a Masca Beach közelében.

Mindkét túrán láthatod a pilótabálnákat, palackorrú delfineket, atlanti pettyes delfineket és másokat.

🕒 3 Órás Túra: Minden nap 10:00 és 13:00 óra között
🕓  4,5 Órás Túra: Minden nap 13:00 és 17:30 között
✔️ Mit Tartalmaz: Transzfer, ebéd, víz, üdítő, sör
📌 Információ: Bálnales, úszási szünetek, luxus katamarán

Freebird Katamarán Ár

2024-ben a Freebird katamarán ára 45 euró a 3 órás Costa Adeje túrához, 58 euró pedig a 4,5 órás Masca & Los Gigantes túrához. Az 5-11 éves gyermekek kedvezményben részesülnek, míg 5 év alatti gyermekek ingyenesen részt vehetnek.

Ezek az árak tartalmazzák a szállodautazást, az ebédet, korlátlan vizet, üdítőt és sört.

Típus Felnőtt ár Gyerekár
3 Órás Costa Adeje Túra €45 €22.5
4,5 órás Masca és Los Gigantes túra €58 €29
4,5 óra Masca Los Gigantesbe Észak-Tenerifáról €63 €31.5

Tartalmazza / Kizárja

  • Szállodai Transzfer (Mindkét Irányban)
  • Angolul Beszélő Idegenvezető
  • Korlátlan Sör, Üdítőital És Víz
  • Sonkás És Sajtos Szendvics (3 Órás Túra)
  • Csirke, Rizs És Saláta (4,5 Órás Túra)
  • Napozóágyak (5 € 3 órás túrára, 10 € 4,5 órás túrára)
  • Szuvenír Fotók (10 €)
  • Fagylaltok (3 €)
  • Személyes kiadások
  • Egyéb italok

Katamaránok És Ülő- És Ágyrendelés

A Freebird vállalat három katamaránt üzemeltet. A Freebird One a zászlóshajó és a legnagyobb. A Freebird F13 és F15 minden nap csatlakozik azokhoz a túrákhoz, amelyeket az előzetesen foglalt emberek száma alapján szerveznek. Mindhárom katamaránt lehet magánútra foglalni.

Katamarán Kapacitás Napozóágyak
Freebird One 196 főig 40 (20 franciaágy)
Freebird F13 110 főig 24 (12 franciaágy)
Freebird F15 110 főig 24 (12 franciaágy)

Freebird Katamarántúra Program

Felvétel

A Freebird biztosítja, hogy kényelmes légkondicionált buszaikkal gördülékenyen induljon kalandod, és közvetlenül a kikötőben szállítanak le téged. A szállodautazás ingyenes.

A felvételi pontok mind a sziget déli, mind az északi oldalán elérhetők. A 3 órás és 4,5 órás túrák felvételi idejét az alábbi táblázatban ellenőrizheted.

Város 3 Órás Túra 4,5 Órás Túra
El Médano 08:20 11:20
Golf del Sur 08:30 11:30
Los Cristianos 09:00 12:10
Playa de las Américas 09:20 12:30
La Caleta 09:25 12:30
Playa Paraiso 09:05 12:10
Alcalá 08:45 11:45
Puerto de la Cruz 11:00
Candelaria 12:10

A déli felvételi pontok térképére vagy az északi felvételi pontok térképére kattinthatsz, hogy megtaláld a szállodádhoz legközelebbi felvételi helyet.

Üdvözöljük Fedélzeten

Amint felszálltál a katamaránra, a barátságos legénység készen áll, hogy üdvözöljön fedélzeten. A katamaránok vitorlás hajók, tehát ha jók a szélviszonyok, a hajó motorok nélkül is fog siklani. És ne aggódj, ha nincs szél, csendes motorok is rendelkezésre állnak.

A katamaránokon nyitott bár, ülőhelyek, napozóágyak, fürdőszobák találhatók. Friss vízzel ellátott zuhanyzók is rendelkezésre állnak. A hátulján egy platform található, ami megkönnyíti a tengerbe való be- és kiszállást. A Freebird túra Tenerife egyik legnépszerűbb kirándulása.

3 Órás Costa Adeje Túra

A 3 órás túrán frissítő úszási szünetet tartasz a Diego Hernandez strand közelében. Miközben a katamarán könnyedén siklik, több lehetőséged lesz bálnák és delfinek megfigyelésére.

Ez egy minden benne foglalt túrapakett sörrel, üdítővel, vízzel és könnyű szendviccsel.

4,5 Órás Masca & Los Gigantes Túra

A 4,5 órás túrán végigsiklunk a gyönyörű part mentén. Ezután frissítő úszási szünet következik a Masca Beach-en, majd megcsodálhatod a lenyűgöző Los Gigantes sziklákat. Ez egy hosszabb hajóút, több lehetőséget kínál bálnák és delfinek megfigyelésére. A hajó legénysége folyamatosan figyeli a bálnákat az út során, és tájékoztat, amikor észlelik őket.

Az étkezés a fedélzeten (rizs zöldségekkel, csirkemell pogácsákkal, kenyérrel és banánnal) lesz felszolgálva. Az italok, mint a sör, üdítők és víz, beleértve vannak, és korlátlanok.

Visszatérés

A túra vége után a katamarán visszatér a Puerto Colónba. Transzferbuszokkal visszavisznek a szállodádba.

Túraprogram a Térképen

Készítettünk egy térképet, amely bemutatja a 3 órás és 4,5 órás katamarán kirándulások látnivalóit. A kék a három órás bálnanéző útvonalat, a piros pedig a Masca & Los Gigantes útvonalat jelöli. Kattintson a linkre az interaktív térképért.

Túra Videó

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Tenerife Freebird hajótúra?

A Tenerife Freebird hajótúra ára 2024-ben 45 euró felnőttek számára, 22,5 euró 5 és 11 év közötti gyermekek számára, és ingyenes az öt év alatti gyermekek számára.

Honnan indulnak a katamaránok?

A Freebird hajók a Costa Adeje-i Puerto Colónból indulnak és oda is térnek vissza Tenerife szigetén.

Lesz-e vezetés a túra során?

Természetesen, a katamarán legénysége érdekes információkkal szolgál. Az információk a cetáceumok fajairól szólnak természetes élőhelyükön. Részleteket fog tartalmazni a szokásaikról, táplálkozásukról és vándorlásaikról. A túrát angol és spanyol nyelven is vezetik.

Milyen fajokat láthatok meg a túra során?

Lehetőséged lehet megfigyelni pilótabálnákat, palackorrú delfineket, pettyes delfineket és teknősöket. Bár nem garantált, 99% esély van rá, hogy találkozhatsz velük. Legtöbbször a hajó mellett úsznak, hogy üdvözöljenek téged.

A 3 órás vagy 4,5 órás túrát válasszam?

A 4,5 órás túra kiválasztása növeli az esélyét, hogy találkozzon pompás bálnákkal és játékos delfinekkel. Emellett mélyebb és hosszabb élményt biztosít.

Ha rövidebb hajókirándulást részesítesz előnyben, választhatod a 3 órás túrát. Ez rövid, de izgalmas kalandot kínál, kihasználva korlátozott idődet.

Elérhetők vegetáriánus opciók?

Abszolút, vegetáriánus és gluténmentes opciók is rendelkezésre állnak. Csak jelezd nekünk az előzetes foglaláskor az ételpreferenciáidat.

Tudok-e előre napágyakat foglalni a foglaláskor?

Napágyakat nem lehet előre lefoglalni. Azokat az adott napon érkezőknek osztják ki az első come, first served alapján.

Alacsony mobilitás esetén is megfelelő ez a túra?

Kerekesszéket nem lehet felszállítani a katamaránokra. Ezért elengedhetetlen némi mobilitás a beszálláshoz.

Mit vigyek magammal a túrán?

Ne felejtsd el magaddal vinni a napvédelmet az arcodra, az ajkaidra és a testedre. Ajánlott napszemüveg és kalap is extra védelemért. Ezenkívül pakolj be fürdőruhát, törölközőt, kényelmes ruhát és cipőt.

Ha hajlamos vagy a tengeribetegségre, tegyél megfelelő óvintézkedéseket. A Kanári-szigetek környékén néhány nap hajózhat hullámzó tengeren. Felhős napokon fontolóra veheted melegebb ruházat viselését. Ne felejts el egy videó- vagy fényképezőgépet, hogy megörökítsd a gyönyörű pillanatokat.

Ha saját magam érkezem a kikötőbe, vannak parkolóhelyek?

Ha autóval érkezel, javasolt előre érkezni. Korlátozott számú parkolóhely áll rendelkezésre a Puerto Colón területén.