Ár
Ettől€35.00
Ár

Ettől€35.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
Csomag
  • Kezdő lovaglás
  • Tapasztalt lovaglás
  • Úszás /lovakkal (reggel)
  • Úszás /lovakkal (Naplemente)
  • Lovaglás nyereg nélkül
Mentés kívánságlistára
6576
Tigaki > Tigaki Lovaglás

Tigaki Lovaglás

Tigaki lovaglás izgalmas, egyórás kalandot ígér minden szinten. Az utazás során a festői ösvények tárulnak fel, amelyek sós tavakon és Tigaki festői strandjain vezetnek.

Szenvedélyes oktatók, akik igazán szeretik a lovakat, végigvezetnek ezen a kalandon, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy biztonságos és szórakoztató. Jól ismerik az ösvényeket, megmutatják Kos gyönyörű kilátását, mint az Alikes Salt Lake, a fehér strandokat, sőt a törökországi Pserimos és Bodrum szigetét is.

Családokat, köztük 4 éves és idősebb gyerekeket is szívesen látunk, hogy csatlakozzanak ehhez a lovaglási élményhez. Speciálisan képzett oktatók és kisebb pónik állnak rendelkezésre, hogy a fiatalabb családtagok biztonságban és boldogan legyenek. Ez mindenki számára élvezetessé teszi a kalandot.

Olvass tovább ...

A lovaglás után meglátogathat egy lófarmot mini állatkerttel. A gyerekek különféle állatokkal találkozhatnak, és játszhatnak velük, például szarvasokkal, emukkal, nyulakkal, kacsákkal, libákkal, csirkékkel, halakkal és juhokkal. A kaland ezen extra része lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy ne csak a lovakkal, hanem más állatokkal is kapcsolatba kerüljenek, segítve nekik, hogy értékeljék a természetet.

📅 Túra Napok: Vasárnap kivételével minden nap
⏱️ Túra Órák: 08:30 – 10:30 / 13:30 – 15:30 / 16:00 – 18:00
✔️ Mit Tartalmaz: Transzfer, edzőszolgálat, sisak
📌 Információ: 90 perces szafari, a tengerparton és az erdőben

Tigaki lovaglás ár

A lovaglás ára Tigakiban 35 és 90 euró között mozog 2024-ben, a túra időtartamától függően. Ezek az árak tartalmazzák az edzési szolgáltatást, a biztonsági felszerelést és a lovaglási élményt.

Túra Ár
Kezdő lovaglás 35 €
Tapasztalt lovaglás 45 €
Úszás /lovakkal (reggel) 40 €
Úszás /lovakkal (Naplemente) 50 €
Lovaglás nyereg nélkül 90 €

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelbő
  • Képzési szolgáltatás
  • Lovaglás
  • Sisakok
  • Lovaglócsizma
  • Védőmellények (gyermekeknek)
  • Személyes kiadások
  • Italok

Lovaglás programja

Kezdő lovaglás

A lovaglás újoncainak egy felejthetetlen, 1 órás utazást kínálunk, amely 7 kilométert tesz meg, lenyűgöző természeti tájakon keresztül. Akár reggel, akár nappal, akár naplementét részesít előnyben, ez a lovaglás gyengéd bevezetést nyújt a lovaglás világába.

Tapasztalt lovaglás

A tapasztaltabb lovasok, akik nagyobb kihívásokra vágynak, választhatják az 1 órás, 8 kilométeres naplemente túrát. Élvezze az ügetés lehetőségét, miközben élvezi a festői tengerparti kilátást, ami extra izgalmat ad lovaglási kalandjához.

Lovaglás nyereg nélkül

A nagy lovaglási tapasztalattal rendelkezők számára a csupasz lovaglás tökéletes választás. Ez az egyedülálló 1 órás túra lehetővé teszi a nyereg nélküli lovaglást, bensőséges kapcsolatot biztosítva a lóval. Érezz minden mozdulatot, ahogy mélyebb kötődést tapasztalsz az úszás során, ami igazán izgalmassá teszi ezt az utazást.

Úszás a lóval

A haladó lovasok még magasabb szintre emelhetik tapasztalataikat egy 1,5 órás utazással reggel vagy naplementekor. Ez a lovaglás nemcsak vágtát foglal magában, hanem azt a ritka lehetőséget is kínálja, hogy a lóval úszhasson a tengerben. Érezze a szabadság és az öröm hihetetlen érzését, miközben lehűl a vízben, felejthetetlen emlékeket teremtve.

A lovaglás kalandját szakértelmének és preferenciáinak megfelelően alakíthatja, így izgalmas és személyre szabott élményt biztosít, amely túlmutat a hétköznapokon.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a lovaglás Tigakiban?

A Tigaki lovaglás költsége 35 EUR és 90 EUR között van személyenként 2024-ben.

Szükségem van lovaglási ismeretekre a részvételhez?

Egyáltalán nem! A lovaglás mindenki számára elérhető. Akár kezdő, akár tapasztalt lovas vagy, vannak készségszintedre szabott túrák. A kezdők 1 órás utazást élvezhetnek, míg a tapasztaltabbak nagyobb kihívást jelentő lehetőségek közül választhatnak.

Gyerekek csatlakozhatnak lovas túrákhoz?

Teljesen! A lovaglás fantasztikus családi tevékenység. A fiatalabb lovasok számára speciálisan kiképzett pónik állnak rendelkezésre, amelyek biztonságos és élvezetes élményt nyújtanak a gyermekek számára.

Nem lovasok látogathatják az istállókat?

Biztosan! Még akkor is, ha a csoport egyes tagjai nem szeretnek lovagolni, szívesen fedezik fel az istállókat. A mini állatkert, a festői kilátások és a kávézó kellemes élményt nyújt azoknak, akik nem vesznek részt az utazáson.

Mit vegyek fel lovagláshoz?

A kényelem érdekében hosszú nadrág és tornacipő viselését javasoljuk. Ha nincs megfelelő cipője, a ranch lovaglócsizmát biztosít az Ön kényelme érdekében.

Biztonságos a lovaglás Tigakiban?

Biztos lehet benne, hogy a Tigaki lovastúrák minden korosztály számára biztosítják a biztonságot. A szakértői útmutatók mind a lovasok, mind a lovak biztonságára összpontosítanak, mindenkinek sisakot és extra biztonsági mellényt biztosítanak a gyerekeknek.

Mit vigyek az útra?

A kalandra készülve ne felejtsen el napkrémet csomagolni a napsütéses terepre, és vigyen magával egy kulacsot a frissítő utazáshoz. A holmijait biztonságosan tárolhatja az istállókban utazás közben.

Van súlykorlátozás a lovagláshoz?

A sima utazás érdekében tartsa szem előtt a 100 kilogrammos maximális súlyhatárt. A fiatalabb lovasok élvezhetik a pónilovaglások elbűvölő élményét, ami egy extra gyönyörréteget ad a kalandjukhoz.

Van még valami, amit tudnia kell foglalás előtt?

A Tigaki ranch csapata fenntartja magának a jogot, hogy visszatérítés nélkül megtagadja a lovaglási jogosultságot, ha úgy véli, hogy ez veszélyeztetheti mások vagy a lovak biztonságát. Az Ön biztonsága a legfontosabb, és a csapat aprólékosan felméri a lovasok képességeit, életkorát és súlyát, hogy a legmegfelelőbb lóval vagy pónival párosítsa őket a személyre szabott és biztonságos élmény érdekében.