Ár
Ettől€40.00
Ár

Ettől€40.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6380
Tigaki > Törökfürdő Tigaki (Hamam)

Törökfürdő Tigaki (Hamam)

Törökfürdő Tigaki. Spa és relaxációs központ. Foglalja le most kezelését. Kényeztesse magát. Hammam No. 1 Tigaki. Ez a fényűző hamam nagy, 2000 négyzetméteren terül el, 50 percnyi tökéletes kikapcsolódást biztosítva, így bőrét felkészíti a tökéletes vakációs barnulásra.

Az Artemis Hamam pihentető élménye egy nyugtató szaunával kezdődik, amelyet egy frissítő sokkzuhany követ. Ezután élvezze a gyengéd testradírt, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket, így bőre puhává, egészségessé válik, és készen áll a gyönyörű barnulásra. Az élmény egy körülbelül 20 perces, teljes testre kiterjedő habmasszázzsal zárul, amely békés oázist teremt a kikapcsolódáshoz és a megújuláshoz.

Olvass tovább ...

Az Artemis Hamamban két nagy hammam, egy privát, hat masszázsszoba, külön szekrények férfiaknak és nőknek, két szauna, vitaminbár, körömstúdió, fodrászszalon, és még egy textil- és ajándékbolt is található. .

Az Artemis Hamam elkötelezett csapata, köztük körülbelül 20 képzett masszőr/masszőr és két professzionális körömművész teljes engedéllyel rendelkezik. Elkötelezettek a kiváló szolgáltatás mellett, és minden részletre odafigyelnek, így minden látogatónak kiemelkedő élményt biztosítanak.

Azon túl, hogy elkényezteti magát, a hamam látogatása különféle egészségügyi előnyökkel is jár. A kezelések segíthetnek csökkenteni a stresszt, enyhíteni a fájó izmokat, szabályozni a vérnyomást és javítani a keringést. Ezen túlmenően, a hamam ülések enyhülést jelenthetnek a megfázás, asztma vagy allergiák okozta orrmelléküreg-torlódáson.

Merüljön el a luxus és a jólét tökéletes keverékében. Élvezze az idejét ezen a különleges helyen, ahol a pihenés találkozik az egészségügyi előnyökkel, így látogatása igazán kivételes.

📅 Túra Napok: Minden nap
⏱️ Túra Órák: Reggel 9:00 és 18:00 között bármikor
✔️ Mit Tartalmaz: Szállodai transzfer, szauna, teljes testradír, sokkzuhany, habmasszázs
📌 Információ Hagyományos hammam, pihentető spa élmény

Törökfürdő ára Tigakiban

2024-ben az Artemis Hamam élmény ára 40 euró felnőttenként. Ez az ár tartalmazza az oda-vissza transzfert, a szaunát, a sokkzuhanyt, a teljes testradírozást és a habmasszázst.

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Szauna
  • Sokkoló zuhany
  • Teljes testradír
  • Habmasszázs
  • Papucs, törölköző, szappan
  • Extra masszázsok
  • Italok

Törökfürdő Tigaki programja

Kényelmes felszedés

A Tigakiban található Artemis Hamam már a kezdetektől egyszerűvé teszi. Felvesznek, így nem kell aggódnia, hogy odaér. A relaxáció közvetlenül a küszöbön kezdődik.

A transzfer minden órában 10:00 és 18:00 óra között közlekedik. Tehát akár korán induló, akár lazább indulást szeretne, az utazása lefedett.

Üdvözlet és felkészülés

Miután megérkezik, meleg fogadtatás vár a hammamban. A barátságos személyzet végigvezeti Önt az előkészületeken, gondoskodva arról, hogy jól érezze magát. Ez a megnyugtató élmény kezdete ezen a gyönyörű szigeten.

Tárolja személyes tárgyait a mellékelt szekrényben, és viseljen kényelmes nadrágot a tökéletes kényelem érdekében a Hammam élménye során.

Szauna

Lépjen be a szaunába, és indítsa el fürdőútját. A megnyugtató hő segít az izmoknak ellazulni, és felkészít a következő eseményekre. Nem csak a melegről van szó; ez egy elvonulás testnek és léleknek egyaránt.

Frissítő sokkzuhany

A szauna után egy gyors sokkzuhany felfrissít. Ez egy ébresztő az érzékeid számára, felkészítve a következő lépésekre. Egy rövid, élénkítő szünet a relaxációs utazásban.

Súrolás

A speciális dörzsölő kezelés következik, hagyományos technikákkal a bőr fiatalítása érdekében. A személyre szabott ápolás biztosítja, hogy a kezelés tökéletesen megfeleljen Önnek, és bőre megújult.

Habmasszázs

Kényeztesse magát a fényűző habmasszázssal, amely csemege érzékeinek. Aromás habbal és ügyes kezekkel a feszültség feloldódik, nyugalom és ellazulás állapotát hagyja maga után.

Relaxáció és extra szolgáltatások

Utókezelés, lazítás a relaxációs területen. Ez egy nyugodt hely, ahol további kényelmi szolgáltatások, például italok és harapnivalók fogyaszthatók. Az Artemis Hamam gondoskodik arról, hogy a kezelések után eltöltse az időt.

Szívesen igénybe veheti a kiegészítő létesítményeket is, mint például a vitaminbárt, a körömstúdiót, a fodrászatot, valamint a textil- és ajándékboltokat.

Visszatérés

Ahogy a hamamban töltött idő véget ér, zökkenőmentes távozást biztosítanak. Akár használta a transzferszolgáltatást, akár más tervei vannak, gondoskodnak arról, hogy felfrissülve és gondoskodva távozzon. Fiatalító élménye az Artemis Hamamban túlmutat a gyógyfürdőn, és a nyaralás alatt is veled marad.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül az Artemis Hamam Tigaki?

Az Artemis Hamam ára Tigakiban 40 euró személyenként 2024-ben.

Kinek ideális ez az élmény?

Bár sokan élvezik, nagyon fiatal gyerekeknek, szív- vagy légzési problémákkal küzdőknek vagy várandós anyukáknak nem alkalmas. 12 év alatti gyerekek jöhetnek, de nem kapnak masszázst, a szaunaidő pedig korlátozott.

Mit tartalmaz a csomag?

A csomag mindent tartalmaz a zökkenőmentes élmény érdekében: szekrények, kényelmes szauna, frissítő sokkzuhany, alapos teljes testradírozás és díszes habmasszázs. A Hamam köntösöket és törölközőket is biztosít, így nem kell pluszt vinni.

Mit vigyek magammal?

Hozz magaddal egy kis plusz pénzt a választható masszázsokhoz, és ha érzékeny bőrű vagy, saját szappant a habmasszázshoz. Ha jobban szeretné, vigyen magával egy fürdőruhát vagy egy extra fehérneműt a nagyobb kényelem érdekében.

Mikor csatlakozhatok a Hamam élményhez?

A Hamam élmény minden órában elérhető 09:00 és 18:00 óra között. A költség az átvételi és elszállítási szolgáltatásokat egyaránt tartalmazza.

Milyen előnyei Vannak a hamamnak?

A Hamam amellett, hogy kipiheni magát, az egészséget is segíti. Erősíti az immunrendszert, felgyorsítja a barnulást egy jó bőrradírral, és megszünteti a sinus dugulását. Artemis Hammam Kos szigetén nem csak egy hely; ez egy megnyugtató hely a testednek és a lelkednek, és még örömtelibbé teszi nyaralását.