Ár
Ettől€40.00
Ár

Ettől€40.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
Csomag
  • Transzferrel
  • Transzfer Nélkül
Mentés kívánságlistára
6549
Kardamena > Kardamena Görög Éjszaka

Kardamena Görög Éjszaka

A Kardamena Görög Éjszaka egy négyórás rendezvény, amely ízletes görög konyhát, vörös- és fehérbort, táncelőadásokat és Zia naplementét mutat be.

A Fantasia étterem tökéletesen elhelyezkedő, nagyszerű kilátást nyújt a Kos völgyére, az Égei-tengerre és a gyönyörű szigeteire. Az étteremben görög specialitásokat és finom ételeket szolgálnak fel, amelyek bemutatják a hagyományos görög konyha ízeit. Az éjszaka folyamán annyi bort kóstolhat, amennyit csak akar. Fiatalabb vendégeink számára az étterem gyümölcslevet kínál.

Az éjszakát élő görög táncműsorok teszik még élvezetesebbé, amelyek hagyományos táncokat mutatnak be Kosról és más szigetekről. A lendületes jelmezekbe öltözött táncosok fokozzák az előadást, így tökéletes alkalom nyílik néhány emlékezetes fotó kattintására. Még arra is meghívnak, hogy csatlakozzon, és próbálja ki a görög táncot.

Bővebben ...

A Görög Éjszaka a Fantasia étteremben kiváló lehetőséget kínál arra, hogy elmerüljön a hagyományos görög étel-, tánc- és zenekultúrában. Ez egy garantáltan vidám éjszaka az egész család számára, és a nyüzsgő légkör gyönyörű emlékeket hoz létre a Kardamenában töltött időről.

Az esemény gondoskodik az Ön szállításáról, beleértve a szállodában történő fel- és leszállást is. A rendezvény kerekesszék-barát, így mindenki csatlakozhat és jól érezheti magát, fokozza a teljesítményt, így tökéletes alkalom egy emlékezetes fotó kattintására. Még arra is meghívnak, hogy csatlakozzon, és próbálja ki a görög táncot.

📅 Túra Napok: Hétfő, szerda, péntek
⏱️ Túra Órák: 19.00 – 23.00
✔️ Mit Tartalmaz: Előételek és vacsora, vörös és fehér bor
📌 Információ: Hagyományos táncok, színes jelmezek, gyönyörű naplemente

Kardamena Görög éjszakai ár

2024-ben a Görög éjszaka ára Tigakiból felnőttenként 60 €, 3-12 év közötti gyermekeknek 40 €, 2 év alatti gyermekeknek ingyenes. Az ár tartalmazza a szállodai transzfert, show-műsort, vacsorát és korlátlan vörös- és fehérborfogyasztást.

Szállodai transzfer nélkül az ár 40 € felnőttenként, 30 € 3 és 12 év közötti gyermekek számára, és 2 év alatti gyermekek számára ingyenes. Ez az ár a szállodai transzfer kivételével a fentieket tartalmazza.

Tartalmazza / Kizárja

  • Szállodai transzfer
  • Program megjelenítése
  • Vacsora
  • Vörös és fehér bor
  • Fanta Orange
  • Egyéb italok

Kardamena Görög éjszaka Program

Indulás

Az este egy kellemes utazással indul Kardamena lenyűgöző tájain. Ahogy a nap lemenni kezd az égen, élvezze Marmari és Tigaki lenyűgöző kilátását.

A Zia naplemente megörökítése

Az utazás ezután a hagyományos görög faluba, Zia-ba vezet, amely magasan a Dikeos-hegységben fészkel. Miután megérkezett az étterembe, bebarangolhatja a bájos helyi üzleteket, amelyek hagyományos termékeket, például gyógynövényeket, fűszereket, kézzel készített csipkét, szőnyegeket és kerámiákat kínálnak.

A falu felfedezése közben ne hagyja ki a félelmetes Zia naplementét. Az Égei-tenger felett lenyugvó nap finom árnyalatai olyan látványt teremtenek, amelyet nem felejtenek el.

Lakom a görög konyhából

Ahogy a szórakozás kibontakozik, kényeztessen egy pazar vacsorát az étteremben. Az étlap tele van görög finomságokkal, korlátlan számú házi vörös- vagy fehérbor és palackozott víz mellett. Fanta narancsot is biztosítunk a gyerekeknek.

Kérésre vegetáriánus menüt és narancslevet is tudunk biztosítani. Itt lehetőség nyílik a hagyományos görög ételek megízlelésére, amelyek friss salátákat, zamatos grillezett húsokat, tenger gyümölcseit, valamint számos előételt és desszertet tartalmaznak.

A beállított menü jellemzői:

  • Klasszikus görög saláta
  • Hummusz
  • Tzatziki
  • Taramasalata
  • Mézzel és szezámmal borított boureki sajttal töltve
  • Töltött káposztalevél rizs és marhahús keverékével
  • Smyrneika (grillezett marha/bárány darált hús)
  • Egy tál szezonális gyümölcs

Ezenkívül négy főétel közül választhat:

  • Grillezett csirke filé sütőburgonyával és rizzsel tálalva
  • Sütőben sült sertéshús sütőburgonyával és bulgur pilaffal
  • Spagetti nápolyi szósszal (vegetáriánus – hús nélkül)
  • Grillezett Tsipoura hal (tengeri keszeg) körethez salátával és sült burgonyával tálalva (további 5 € hallisztért)

Jó szórakozást

A görög táncosok olyan műsort adnak elő, amelyet nem felejtenek el. Lenyűgöző jelmezeik, lendületes zenéik és elegáns tánclépéseik lenyűgöznek. Az előadók azért vannak, hogy az estéd tele legyen mókával. Csatlakozhat a tánchoz, vagy hátradőlhet, és nézheti, ahogy mások a ritmusra mozognak. Akárhogy is, ez egy nagyszerű éjszakai családi szórakozás a Fantasia étteremben.

Visszatérés

Az este végéhez közeledve visszatér a szállodájába, és magával viszi a felejthetetlen show örömét és izgalmát, a finom ételeket és a lenyűgöző Zia naplementét.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a görög éjszakai élmény Kardamenában?

A Kardamena görög éjszaka ára felnőtteknek 60 euró, 3 és 12 év közötti gyermekeknek 40 euró, 2 év alatti gyermekeknek pedig ingyenes. Az ár tartalmazza a szállodai transzfert, show-t, vacsorát, korlátlan vörös- és fehérbort, forrásvizet és fanta narancsot.

Az öntranszfer ára felnőtteknek 40 EUR, 3 és 12 év közötti gyermekeknek 30 EUR, 2 éves kor alatti gyermekeknek ingyenes.

Merre van az étterem?

A Görög Éjszaka a Zia faluban található Fantasia étteremben zajlik, amely a sziget hegyei között fekszik. Az étteremből csodálatos kilátás nyílik Zia naplementére. Itt a vendégek négy órán át élvezhetik az ízletes görög ételekkel, finom borokkal és élénk hagyományos táncokkal teli estét.

Gyerekbarát?

Ez az élmény mindenki számára tökéletes – a családoktól az egyedülállókig vagy csoportokig. A néptánc, az élénk zene és a lendületes jelmezek szórakoztató és lebilincselő a gyerekek számára.

Mennyi az esemény időtartama?

A Görög Éjszaka Koson több mint négy órát vesz igénybe.

Mit tartalmaz az ár?

Az ár tartalmazza az oda-vissza szállodai transzfert, a görög ételek ínycsiklandó választékát, a korlátlan vörös- és fehérborfogyasztást, a hagyományos görög táncbemutatókat és a Zia naplementére nyíló fantasztikus kilátást.

Vannak vegetáriánus vacsorák?

Igen, kérésre vegetáriánus menüt is tudunk biztosítani. Táplálkozási korlátozásokat vagy allergiákat is ki tudunk elégíteni. Ha különleges menüre van szüksége, kérjük, jelezze előre.

Részt vehetnek nem görögül beszélők?

Teljesen! Még ha nem is beszél görögül, teljes mértékben élvezheti az élményt. Nincs nyelvi akadály, amikor a táncok, az ételek és a bor élvezetéről van szó.

Bármilyen öltözködési kód?

Nem, nincs szigorú öltözködési kód. Mindazonáltal javasoljuk, hogy viseljen kényelmes ruhát és cipőt, különösen, ha szeretne csatlakozni a tánchoz.