Ár
Ettől€40.00
Ár

Ettől€40.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6373
Kardamena > Kardamena Törökfürdő (Hamam)

Kardamena Törökfürdő (Hamam)

Kardamena Törökfürdő 2 órás relaxációs utazást biztosít, amely magában foglalja a szaunát, a sokkzuhanyzást, a testradírt és a habmasszázst.

Az Artemis Hamam, amely a gyönyörű Tigaki faluban található, az egyetlen hagyományos fürdő (hamam) Kos szigetén. Ez a 2000 négyzetméteres luxusszentély egy áldásos, kétórás relaxációs utazást kínál, amelynek célja, hogy felkészítse a barnulást a nyaralásra.

A Hamam nyugodt környezetében két nagy és egy privát hammam, hat masszázsszoba, külön férfi és női öltözők, két tágas szauna, vitaminbár, körömstúdió, fodrászat, sőt textil- és ajándékbolt is található.

Olvass tovább ...

Az Artemis Hamam kényeztető élménye a szauna kirándulással kezdődik, amelyet egy élénkítő sokkzuhany követ. Ezután egy komplett testradírban részesül, amely gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, így bőre puhává, egészségessé és barnulásra kész. A kezelés egy teljes test habmasszázzsal zárul. A hozzávetőlegesen 50 percig tartó teljes élmény a relaxáció és a megújulás oázisa.

Az Artemis Hamam elkötelezett személyzete, amely körülbelül 20 képzett masszőrt/masszőrt és két professzionális műkörmöst foglal magában, teljes engedéllyel rendelkezik. Kiváló kiszolgálásuk és a részletekre való odafigyelésük kiemelkedő élményt biztosít minden látogató számára.

Egy olyan hagyományos hammam látogatása, mint az Artemis Hamam, többet kínál, mint pusztán kényeztetés. Sok szempontból jótékony hatással van az egészségére is. A hammam kezelések segíthetnek csökkenteni a stresszt, megnyugtatják a fájó izmokat, szabályozzák a vérnyomást és fokozzák a keringést. Enyhítheti a megfázáshoz, asztmához vagy allergiához kapcsolódó arcüreg-torlódást is.

📅 Túra Napok: Minden nap
⏱️ Túra Órák: Reggel 9:00 és 18:00 között bármikor
✔️ Mit Tartalmaz: Szállodai transzfer, szauna, teljes testradír, sokkzuhany, habmasszázs
📌 Információ Hagyományos hammam, pihentető spa élmény

Törökfürdő ára Kardamena

2024-ben a hammam ára Kardamenában felnőttenként 40 euró. Ez az ár tartalmazza az oda-vissza transzfert, a szaunát, a sokkzuhanyt, a teljes testradírozást és a habmasszázst.

Tartalmazza / Kizárja

  • Szállodai transzfer
  • Szauna
  • Sokkoló zuhany
  • Teljes testradír
  • Habmasszázs
  • Papucs, törölköző, szappan
  • Extra masszázsok
  • Italok

Törökfürdő Kardamena programja

Felvenni

Pihentető utazása az Artemis Hammamban egy kényelmes transzferrel indul. Ez az ingyenes transzfer a sziget bármely pontjáról felveszi Önt, Kardamenából is.

A transzfer minden órában 09:00 és 18:00 óra között működik.

Érkezés és felkészülés

Az Artemis Hammamba érkezéskor barátságos személyzetünk üdvözli Önt, végigvezeti a folyamaton, és tájékoztatást ad az elérhető kezelésekről.

Kapsz egy zárható szekrényt személyes tárgyai biztonságos tárolására, valamint egy hagyományos peshtemált, amelyet a Hammam élménye során viselhet.

Szauna élmény

A relaxációs utazás a szaunában kezdődik, amely a Hammam rituálé egyik központi eleme. Itt a hő puhítja a bőrt és felkészíti a bőrradírozásra. Ezenkívül megnyitja a pórusokat, hogy eltávolítsa a méreganyagokat a bőrből.

Frissítő sokkzuhany

A szauna után vegyen egy lendületes sokkzuhanyt. Ez nemcsak javítja a vérkeringést és erősíti az immunrendszert, hanem a nagyon szükséges stresszoldást is biztosítja, segít ellazulni mind fizikailag, mind szellemileg.

Hámlasztás vagy súrolás

A Hammam élmény súrolás nélkül nem teljes. Ez a folyamat magában foglalja a mély bőrradírozást egy meleg márványlapon, speciális kese kesztyűvel. A természetes szálakból készült kesztyű eltávolítja az elhalt hámsejteket, így bőre puhává, egészségessé és ragyogóvá válik.

Habmasszázs

A bőrradírozást követően nyugtató, teljes testre kiterjedő habmasszázsban lesz része. Ez a folyamat, amelyben egy speciális, vízzel kevert szappan gazdag habot hoz létre, tisztítja a testet és fokozza a vérkeringést, ezáltal felfrissült és megújult.

Relaxáció és extra szolgáltatások

A törökfürdő rituáléjának elvégzése után van ideje lazítani Artemis Hammam Kos békés környezetében. Élvezzen egy csésze forró teát vagy kávét a komfortzónában, vagy hűsöljön le a merülőmedencében.

Szívesen igénybe veheti a kiegészítő létesítményeket is, mint például a vitaminbárt, a körömstúdiót, a fodrászatot, valamint a textil- és ajándékboltokat.

Visszatérés

Ha a hammam kezelés véget ért, sofőrjeink visszaszállítják szállodájába vagy apartmanjába, és egy igazán helyreállító és pihentető napot töltenek el az Artemis Hammamban.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Hamam Kardamenában?

Hamam élmény Kardamenában 2024-ben személyenként 40 euróba kerül.

Kinek ideális ez az élmény?

Bár a Hamam élmény sokaknak örömet okoz, egészen kicsi gyerekeknek, szív- vagy asztmás problémákkal küzdőknek, kismamáknak nem ajánlott. Ennek ellenére 12 éven aluliak is bekapcsolódhatnak az élménybe, de nem kapnak masszázst, és a szaunában töltött idejük is korlátozott lesz.

Mit tartalmaz a csomag?

A csomag tartalmazza az oda-vissza transzfert, a szekrényhasználatot, a szaunázást, a sokkzuhanyzást, a teljes testradírozást, a habmasszázst, valamint a Hamam által biztosított köntösöket és törölközőket.

Mit vigyek magammal?

Ha kívánja, extra készpénzt vihet magával a recepción felkínált extra masszázsok kifizetésére. Érdemes frissítőt is vásárolni a pihenőidő alatt.

Az érzékeny bőrűek a habmasszázshoz hozhatnak saját szappant.

Bár sokan szívesebben veszik fel a fürdőruhájukat a Hamam élményért, hozhattok egy tartalék fehérneműt, ha inkább azt szeretnétek viselni.

Mikor csatlakozhatok a Hamam élményhez?

A Hamam élmény minden órában elérhető 09:00 és 18:00 óra között. Kérjük, ne feledje, hogy a csomag ára tartalmazza az átvételi és visszaszállítási szolgáltatást is.

Milyen előnyei Vannak a hamamnak?

A Hamam élmény nemcsak az immunrendszerét erősíti, hanem a bőr gyorsabb barnulását is segíti egy teljes testradírral, amely eltávolítja az elhalt bőrt. Csodálatos orvosság az orrmelléküreg-torlódás ellen, megkétszerezi a nyaralás örömét.

Az Artemis Hammam, az egyetlen hagyományos hammam Kos szigetén, testének és léleknek egyaránt csemegét kínál.