Ár
Ettől€50.00
Ár

Ettől€50.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
Csomag
  • Transzferrel
  • Transzfer Nélkül
Mentés kívánságlistára
6524
Kardamena > Kardamena Horgászat

Kardamena Horgászat

Kardamena Horgászat: egy emlékezetes 3 órás utazás tapasztalt kapitánnyal, tökéletes keszeg, snapper, makréla és polip fogására.

A horgászcsónakos kiránduláson Tasos kapitánya maximum 12 fős csoportot tud fogadni. Naponta két indulás van, az egyik 10:00 és 15:00, a másik pedig 15:00 és 18:00 között.

Ennek a félnapos mini körutazásnak a fénypontja, hogy a kifogott halat Kos város egyik éttermében főzik meg. Ez valóban „tengertől asztalig” élmény!

Az ár minden szükséges dolgot tartalmaz ehhez a kellemes horgásztúrához. Ez magában foglalja a kiváló minőségű horgászfelszerelést, a sokféle csalit, valamint egy hozzáértő kapitányt, aki végigvezeti Önt. Ezenkívül az utazás során egy szendvicset és egy italt biztosítanak, hogy feltöltődjön.

📅 Túra Napok: Minden nap
⏱️ Túra Órák: 9:00 – 14:00 / 14:00 – 19:00
✔️ Mit Tartalmaz: Szállodai transzfer, horgászfelszerelés, csalik, szendvics, 1 ital
📌 Információ: Nagyvad horgászat az Ikári-tengeren

Kardamena Horgászat Ára

2024-ben a horgászat ára Kardamenában felnőttenként 50 euró, nem horgász vendégeknek és 9 éves korig 40 euró. Az ár tartalmazza a szállodai transzfert, a horgászfelszerelést, a csalit, egy szendvicset és egy italt.

Szállodai transzfer nélkül az ár felnőtteknek 40 €, nem horgász vendégeknek és 9 éves korig 30 €. Ez az ár a fentieket tartalmazza, kivéve a szállodai transzfert.

Tartalmazza / Kizárja

  • Kétirányú transzfer a Kardamena szállodákból
  • Tapasztalt kapitány
  • Fenntartható halászat
  • Minden felszerelés és csali
  • Szendvics
  • Egy ital
  • Biztosítás
  • Egyéb italok

Kardamena Horgászat Program

9:00 / 14:00 Szállodai transzfer

A napod egy szállodai transzferrel kezdődik Kardamenából. Horgászkalandjának két kezdési időpontja közül választhat: 9:00 vagy 14:00.

A hagyományos fából készült horgászcsónak kényelmes, akár 12 fő elszállásolására is alkalmas. Az összes professzionális horgászfelszerelés és egy sor csali készen áll a fedélzeten, hogy egy izgalmas horgásznapot tölthessen el.

Az utazás úgy kezdődik, hogy a kapitány mélyebbre terel téged a gyönyörű kék Égei-tengerbe.

10:30 / 13:30 Horgászat indul

Nem számít, hogy kezdő vagy tapasztalt horgász, a kapitány itt van, hogy segítsen. Ő garantálja, hogy a horgászatod szórakoztató és sikeres lesz.

Lehetőséged lesz különböző típusú halakat fogni. Makrélát, tengeri sügért, vörös csukát, tengeri pávát, sőt akár polipot is a horogra akaszthatod.

13:00 / 18:00 Irány vissza

Az izgalommal teli nap után van némi választási lehetőséged. Elkészíthetik friss fogásodat egy helyi étteremben, és ez nem kerül semmibe!

Amikor a hajó visszaindul a kikötőbe, élvezheted a látványos helyeket, amiket láttál, és az általad fogott halak bőségét. Egy jól eltöltött nap volt!

Gyakori kérdések

Mennyibe kerülnek a horgászat Kardamenában?

A kardamenai horgásztúrák ára felnőtteknek 50 euró, nem horgászó vendégeknek és 9 év alatti gyermekeknek 40 euró. Személyenként 10 euró kedvezmény jár, ha nem szeretne szállodai transzfert.

Milyen halat fogok?

Bár erre nincs garancia, előfordulhat, hogy különféle halakat, például márnát, tengeri keszeget, tengeri sügért, sügért, horgászt, fekete skorpiót, vízköpőt vagy akár kardhalat is feltekerhetsz.

A nem horgásztársam jöhet?

Teljesen! Nem horgász vendégként párod is elkísérhet. Dőlhetnek hátra, pihenhetnek, és élvezhetik a tengerre néző kilátást. És mivel a túra nem tart egész napos, nem fognak unatkozni.

Kell-e plusz pénzt vinnem?

Míg egy üdítő benne van a túra árában, ha alkoholos italokat szeretne fogyasztani, bölcs dolog lenne plusz készpénzt vinni.

Milyen szolgáltatások Vannak a hajón?

A fedélzeten egy kis bár, egy kényelmes ülősarok és egy mellékhelyiség is rendelkezésre áll.

Látok delfineket?

Mindig van esély! Bár ez nem garantált, nem ritka, hogy a vendégek delfineket fedeznek fel az utazás során.

Ki az a Tasos kapitány?

Tasos kapitány halászhajója több mint 60 éve a fenntartható halászat része a szigeten. Ők az egyetlen csapat a szigeten, akik mélyen ismerik a tenger rejtett kincseit. Összhangban vannak a halak mozgásával, napról napra ismerik a helyüket.

Foglalhatok privát horgászutat?

Privát horgásztúrákra vonatkozó kéréseket szívesen teljesítünk. Kérjük, mielőbb lépjen kapcsolatba velünk, hogy biztosítsa foglalását. Ne feledje, Tasos kapitány csapata az egyetlen horgászcsapat a szigeten, és a halászat népszerű tevékenység Kos szigetén.