Ár
Ettől€40.00
Ár

Ettől€40.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
* Kérjük, válassza ki az összes szükséges mezőt a következő lépéshez való továbblépéshez.
Mentés kívánságlistára
6523
Kardamena > Kardamena Kalózhajó

Kardamena Kalózhajó

A Kardamena Kalózhajó egy csodálatos utazás három lenyűgöző szigeten, több úszási szünettel és ebéddel.

Ez a túra a pihenés, a felfedezés és az izgalom keveréke egy élénk kalóz témájú környezetben. A különálló 3-deszkás fából készült kalózhajóval, a „Pirate of Kos”-val akár 250 utast is tud fogadni. Minden fedélzet más-más hangulatot biztosít, akár napsugarat szeretnél elkapni, lazíthatsz egy nyugodt környezetben, akár egy hűvösebb helyen keresel megnyugvást a földszinten.

A hajóút három izgalmas szigetre visz – Pserimos, Kalymnos és Plati. A kapitány gondoskodik arról, hogy a part közelében horgonyozza le hajónkat, így könnyedén kiszállhat és felfedezheti a szigetek titkait.

Olvass tovább ...

A kalóz témájú legénység izgalmasabbá teszi az utazást a fedélzeten. Kilencekig felöltözve kalózruháikba, mindig készen állnak arra, hogy segítsenek neked, és barátságos és segítőkész viselkedésükkel fokozzák a fedélzeti kalandot.

A hajó ízletes görög ebédet is kínál, amely benne van az utazási költségben. Étlapunkon különféle lehetőségeket kóstolhat meg – csirke-, sertés-, hal- vagy vegetáriánus ételeket. A kísérők közé tartozik a pita, a caciki, a saláta, a bab és a dolmadaki.

További bónuszként tartsa szemmel a delfineket utazása során – látványuk minden bizonnyal egy adag izgalmat ad az egész élményhez.

📅 Túra Napok: Minden nap
⏱️ Túra Órák: 9:00 – 18:00
✔️ Mit Tartalmaz: Szállodai transzfer, ebéd, hajókázás, animációk
📌 Információ Kalóz témájú környezet, három úszási szünet

Kardamena Kalózhajó utazás ára

2024-ben a Kardamena kalózhajó-kirándulás ára felnőtteknek 40 euró, 2 és 12 év közötti gyermekeknek 20 euró, két év alatti gyermekeknek ingyenes. Ez az ár tartalmazza a szállodai transzfert, a grill ebédet és az animációkat.

Tartalmazza / Kizárja

  • Transzfer a hotelből (oda-vissza)
  • Angol nyelvű útmutató
  • Animációk
  • Hajótúra
  • Ebéd
  • Személyes kiadások
  • Italok

Kardamena Kalózhajó kirándulási program

09:00 Felvenni

Körülbelül 09:00-kor veszik fel Önt a Kardamena szállodákból egy kényelmes járművel.

Érkezésekor a barátságos személyzet szeretettel fogadja. Felfedezheti a háromszintes, kalóz témájú hajót, a személyzet pedig tájékoztatja Önt a hajó létesítményeiről. A Pirates of Kos körút 10:00-kor indul Kos kikötőjéből.

A túra ára tartalmazza a szállodai transzfert.

11.00 Kalymnos-sziget

Az első úti cél délelőtt 11 órakor a lenyűgöző Kalymnos-sziget, amely a helyben betakarított természetes szivacsokról híres.

Kanyarogjon át a furcsa szűk utcákon, amelyeket hagyományos fehér házak és élénk bougainvillea díszítenek. Rengeteg kávézót és éttermet talál egy gyors harapáshoz vagy frissítő italhoz.

12.00 Ebédidő

Délig egy finom BBQ-ebédet szolgálnak fel a fedélzeten, amely különféle ételeket kínál minden étrendi preferenciának.

A csirkehústól, a sertéshústól és a halhústól a vegán és vegetáriánus alternatívákig, valamint a pita, a caciki, a saláta, a bab és a dolmadaki mellé mindenki talál valamit.

Pihenjen és kóstolja meg ételeit, miközben szemeit a csodálatos tengeri kilátásban gyönyörködteti.

13:30 Pserimos-sziget

13:30-kor átmegyünk a nyugodt Pserimos-szigetre. Itt sütkérezhet a napsütésben a homokos tengerparton, úszhat egyet a kristálytiszta vízben, vagy élvezhet egy kellemes olvasmányt a homokon. Ez a tökéletes hely a pihenésre és a feltöltődésre.

15.00 Platy-sziget

A sziget utolsó megállója 15:00 órakor Plati. Itt felfedezheti a víz alatti világot egy kis sznorkelezéssel. Tartsa szemét az élénk tengeri lények és talán még a tengeri teknősök számára is!

17.00 Visszatérés

Délután 17:00-kor a hajó visszaindul Kos kikötőjébe, és egy igazán felejthetetlen tengeri nap véget ér, és Önt visszaszállítják szállodájába. A Kardamena kalózhajó-túra kiváló módja a nyaralás eltöltésének, akár egyedül, baráti társasággal vagy családdal vagy.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a Tigaki kalózhajó-túra?

A kardamenai kalózhajó-túra ára felnőtteknek 40 euró, 2 és 12 év közötti gyermekeknek 20 euró, 2024-ben két éven aluliak számára ingyenes.

Mikor mehetek erre a túrára?

Május közepétől november végéig minden nap élvezheti a Pirates of Kos hajókirándulást.

Mit csomagoljak az utazásra?

Javasoljuk, hogy hozzon magával fürdőruhát, törölközőt, fényvédőt, napszemüveget és némi készpénzt italokhoz vagy fagylaltokhoz. Ha fényképeket vagy videót szeretne készíteni, ne felejtse el fényképezőgépét vagy okostelefonját – csak győződjön meg róla, hogy vízálló tartályban vannak. És ne hagyd magad mögött búvárfelszerelésedet, ha szeretnéd felfedezni a tengeri élővilágot!

Milyen szolgáltatások állnak rendelkezésre a hajón?

A Pirates of Kos WC-vel, öltözőkkel, édesvizes zuhanyzókkal és egy frissítőkkel ellátott bárral rendelkezik.

Családbarát a túra?

Teljesen! Ez az egész napos körút minden korosztály számára szórakoztató kaland. A gyerekek csatlakozhatnak a nyüzsgő szórakoztató csapathoz egy kalózkalandhoz, míg a felnőttek választhatnak, hogy részt vesznek-e vagy egyszerűen csak lazíthatnak. A hajó a biztonságot helyezi előtérbe, gondtalan napot biztosítva mindenkinek, beleértve a legfiatalabb családtagokat is.

Találhatunk árnyékot a hajón?

Igen, vannak árnyékolt részek a hajón. Ha szeretne sütkérezni a napon, a felső fedélzet ideális. De ha szüksége van egy kis szünetre a sugaraktól, az alsó szintek rengeteg árnyékot kínálnak.

Mely szigetekre terjed ki a túra?

A túra Kalymnos, Pserimos és Plati lenyűgöző szigeteire vezet. Mindegyik felfedezésével 45 perctől másfél óráig tart.

Lesz elég idő a szigetek felfedezésére?

Teljesen! Bár a szigetek kicsik, tele vannak szépséggel, és könnyen felfedezhetők a megadott időn belül.