Kirándulások Spanyolországban > Kirándulások Tenerifén

Kirándulások Tenerifén

Teide Felvonó Jegyek

Teide Felvonó Jegyek

Ettől€49.00

Minden nap
7 óra
Fizessen a napon

Tenerife-Quad-Turazas

Tenerife Quad Túrázás

Ettől€99.00

Minden nap
3.5 óra
Fizessen a napon

Tenerife-Sikloernyozes

Tenerife Siklóernyőzés

Ettől€90.00

Minden nap
40 perc
Fizessen a napon

Ötcsillagos Costa Adeje Hajó (Mindent Magába Foglaló Prémium Katamarán)

Tenerife Five Star Hajó (Mindent Magába Foglaló Prémium Katamarán)

Ettől€60.00

Minden nap
4 óra
Fizessen a napon

freebird-katamaran

Freebird Katamarán (3 Órás Costa Adeje És 4,5 Órás Masca Túra)

Ettől€45.00

Minden nap
4,5 óra
Fizessen a napon

Fehér Tenerifei Katamarán (Delfin Megfigyelés és Hallgatás)

White Tenerife Katamarán (Delfin Megfigyelés és Hallgatás)

Ettől€40.00

Minden nap
3 óra
Fizessen a napon

Tenerifén sokkal több van, mint gyönyörű strandok és éjszakai élet. Minden bizonnyal szeretne kilépni az üdülőhelyekből, és felfedezni a környező falvakat és a lenyűgöző vidéket. Akár a sziget vulkáni eredetét szeretné felfedezni, akár a tengerre indul egy bálnalesre, Tenerifén mindenki talál valamit. Olvasson tovább, hogy megtudja, mit ajánl néhány helyi lakos Tenerife látogatásához, ahol olyan látnivalók vannak, amelyeket nem szeretne kihagyni!

Tenerifén számos vidámpark és vízi park található, amelyek garantáltan kiváló napokat kínálnak az egész család szórakoztatására, a legkisebbektől a legidősebb tagokig. Ha szereti az állatokat és a vadon élő állatokat, felkeresheti a Loro Parkot, és megtekintheti a csodálatos papagájokat és egzotikus madarakat, vagy sétálhat egyet a vad oldalon a Jungle Park vadasparkjában. Ha jobban szereti a vízi szórakozást, mindenképpen nézze meg a Siam Parkot, az egyik tematikus víziparkot, ahol rengeteg csúszdával és szórakozási lehetőséggel találkozhatunk. Egy tipp a pénztárcakímélőknek, vegyen kombinált jegyeket kedvezményes áron!

A vidámparkok minden korosztály számára tetszeni fognak, de Tenerifén még több kínálat található. Azok, akik nagyobb gyerekkel szeretnének adrenalint megtapasztalni a szigetre látogatva, választhatnak egy délutáni quadozást vagy buggyozást. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy néhány városnézést új és egyedi élménnyel kombináljon. Akár egy délutáni gokartozást is élvezhet, és egy kirándulás a Forestal Parkba remek ötlet az aktív család számára, akik szeretnek együtt kalandozni!

Szigetként meg fogja tapasztalni, hogy a különféle hajókirándulások kínálata bőséges! Ha egy pihentető napra van szüksége, javasoljuk, hogy próbálja ki a laza napos kirándulások egyikét. Az egyik lehetőség, amelyet nem szabad kihagynia, ha Tenerifén tartózkodik, az a lehetőség, hogy felfedezzen néhány bálnát és delfint természetes élőhelyükön. Amikor a tengerparton vagy a part mentén tartózkodik, tarthatja a szemét abban a reményben, hogy felfedezhet néhányat e fenséges lények közül, de erősen javasoljuk, hogy csatlakozzon egy bálnaleső hajóhoz, ahol a kapitány felhasználja a helyi ismereteit, hogy növelje az esélyeit nemcsak bálnákat és delfineket találni, hanem más érdekes tengeri élőlényeket is!

A sziget egyetlen látogatója sem hagyhatja el anélkül, hogy először tiszteletét fejezné ki a város látképét uraló vulkán előtt. Számos módja van annak, hogy közelebbről megismerkedjen a szigettel, és mivel a nemzeti park olyan nagy területet fed le, javasoljuk, hogy csatlakozzon egy vezetett túrához, hogy a legtöbbet hozza ki látogatásából. Vannak olyan túrák, amelyek túrázást foglalnak magukban, és vannak olyan túrák is, ahol busszal is meg lehet látogatni. Feltétlenül menjen el a Teide-hegy magasságáig felfutó felvonóhoz, hogy a vulkánt teljes mértékben megtapasztalhassa!

Tenerife remek kiindulópont a testvér Kanári-szigetek meglátogatásához. Teneriféről naponta indulnak kompok Gran Canaria, La Gomera, La Palma és El Hierro irányába, valamint egy komp, amely Spanyolország szárazföldjére viszi (feltéve, hogy nem bánja a 35 órás átkelést). Használhatja ezeket a kompokat, hogy egyik szigetről a másikra ugorjon, vagy egyszerűen eltöltheti a napot valamelyik testvérszigeten, és ugyanazon a napon térhet vissza Tenerifére. Ha nem ismeri az úti cél szigetét, jó ötlet lenne egy szervezett túrára foglalni, amely lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki a látogatásával töltött idejéből!

Ha csak távolról is érdeklődik a csillagászat vagy az asztrológia iránt, akkor egy „kötelező” túra legyen a csillagnéző élmény. Ez egy varázslatos este az éjszakai égboltra nézve, és olyan csillagképeket fedezünk fel, amelyek ritkán láthatók a fényszennyezett városokból, ahol gyakran találjuk magunkat. Ez lehet egy romantikus este, és talán ideális alkalom egy ajánlatra vagy akár egy kapcsolat újraélesztésére.

A sziget felfedezésének számos módja van, beleértve a tömegközlekedést és az autóbérlést. Azok számára, akik szeretnék a legtöbbet kihozni a napjukból, és stressz nélkül látni a főbb nevezetességeket, javasoljuk, hogy csatlakozzanak egy vezetett túrához, amely amellett, hogy gyakran gazdaságosabb, segít a legfontosabb látnivalók felkeresésében.

Időjárás Tenerife

Tenerife WEATHER