Ár
Ettől€15.00
Ár

Ettől€15.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
Csomag
  • Csak vízesés
  • Hajókirándulás, ebéd és vízesés
  • Felvonó, hajókirándulás, ebéd és vízesés
Mentés kívánságlistára
6455
Antalya > Land of Legends Éjszakai Műsor és Hajófelvonulás

Land of Legends Éjszakai Műsor és Hajófelvonulás

Land of Legends Éjszakai Műsor egy varázslatos kavalkád a csillagok alatt, színpompás fényjátékokkal, lenyűgöző hajóparádékkal, rendkívüli akrobata előadásokkal és még sok mással. Tapasztalja meg egy elbűvölő esti szórakozást, ami tökéletes az egész családnak ebben a lenyűgöző tematikus parkban.

Élvezni fogja a színes hajóparádét, ahogy könnyedén siklik át a vizeken. Melodikus dallamok kísérik az iramot, minden hajó saját fényével ragyog, lenyűgöző vizuális szimfóniát teremtve a vízen.

A park szívében elkáprázik majd a zenélő szökőkút show tól. Ez a szinkronizált mestermű vízből, fényből és zenéből egy lenyűgöző előadást hoz létre, amit nem szeretne kihagyni.

Mélyedjen el a koncertek és élő előadások izgalmában. Tematikus kosztümökkel és lendületes táncokkal tehetséges előadóink egy utazásra visznek el a világ körül és még túl is.

Az akrobata előadások magasba szálló cselekményétől a kedvelt Masha és a Bear hajóparádéig minden pillanat csodával és élvezettel teli.

A varázslat itt nem áll meg. Elképesztő vízjett pack show val szórakoztatjuk Önt, ahol a vakmerők a gravitációt hagyományos vízi és erőbemutatóval hagyják hátra.

Legyen szó családi szórakozásról vagy romantikus estéről a csillagok alatt, itt mindent megtalál. Ne csak nézze meg a varázslatot – legyen részese a Land of Legends varázsának.

Megjegyzés: A night show élmény nem biztosít napközbeni hozzáférést a Land of Legends-hoz. Külön vásárolhat nappali jegyeket, és élvezheti a medencéket, csúszdákat, hullámvasutakat és egyéb különféle tevékenységeket.

📅 Túra Napok: Minden nap
⏱️ Túra Órák: 09:00 – 11:30
✔️ Mit Tartalmaz: Transzfer, minden műsor
📌 Információ Fényjátékok, csónakos felvonulás, zenélő szökőkutak

Land of Legends Éjszakai Műsor Ár

2024-ben a Land of Legends night show jegyek ára 14 € felnőttek számára Antalya & Belek Hotels-ből, míg Konyaalti, Alanya, Side, Manavgat & Kemer hotelek esetében 20 €. A két év alatti gyermekek ingyen részt vehetnek. Az ár tartalmazza a szállodaszállítást Antalya, Alanya, Kemer, Belek, Side és Manavgat régió minden hoteljéből.

Land of Legends Éjszakai Műsor és Hajófelvonulás Program

Felvenni

A varázslatos esteje akkor kezdődik, amikor kényelmes buszok közvetlenül felvisznek a szállodájából. Legyen szó Kemer, Antalya, Belek, Side, Manavgat vagy Alanya tartózkodásáról, mi gondoskodunk róla. Pihenjen és élvezze a festői utazást, miközben felkészül egy felejthetetlen élményre.

Varázslatos Szökőkutak

Érkezéskor az utazása a Varázslatos Szökőkút látványával kezdődik. Ez a szinkronizált mestermű vízből, fényből és zenéből egy varázslatos képet fest az esti égbolton, ígérve egy csodákkal teli éjszakát.

Csónakos Felvonulás

Következőként készüljön fel, hogy lenyűgözze a Zenészeti Hajóparádé kecsességét és szépségét. Tapasztalja meg a víziút nyugalmát, ahogy minden hajó, fényekkel ragyogva és dallamos dallamokkal kísérve, elhalad egy hipnotikus bemutatóban.

Tűzijáték Show

Amint az éjszaka mélyül, nézzen fel az ég felé a lélegzetelállító Tűzijáték Show-ért. Figyelje, ahogy a vibráló színek sokasága feldobja az éjszakai eget egy elkápráztató varázslat és izgalom bemutatásában.

Mása és a Medve Parádéja

Az öröm a fiatalabb vendégeinknek szól: a Masha és a Bear Parádé egy elbűvölő látványosság, amit nem szabad kihagyni. Csatlakozzon a szórakozáshoz, amikor kedvenc karakterei a népszerű műsorból örömteli emlékeket teremtenek elbűvölő hajóparádéjukon.

Akrobatikus Előadások

Tartsa fenn az izgalmat Az Akrobata Show-inkkal. Lépjen be a lenyűgöző előadások világába, ahol tehetséges művészek a gravitációt hagyományos módon szembeszállva lenyűgöző akrobatikus mutatványokat mutatnak be, emelve a szórakoztatást új magasságokba.

Vízhajtású Jet-Pack

Szorítsa meg jól a székét, mivel vakmerő embereink egy adrenalindús bemutatóval szolgálnak a Vízszármaztatású Jet-Pack Show keretein belül. Csodálja meg a merész mutatványokat, ahogy a víz fölé szállva, a vízsugarak tiszta erejével hajtva, lenyűgöző mutatványokat végeznek.

Boodschappen Doen

A lenyűgöző előadások között éljen a lehetőséggel, és böngésszen a híres márkákat kínáló kínálatunkban. Legyen szó emléktárgyakról vagy a legújabb divatról, rengeteg felfedezni való vár Önre.

Visszatérés

21:30-kor a varázslat véget ér. A járműve várja, hogy visszavigye a szállodájába. Ahogy elgondolkodik az éjszaka elbűvölő élményein, mi gondoskodunk róla, hogy biztonságban, épségben és tele varázslatos emlékekkel térjen vissza.

Csatlakozzon a Land of Legends Theme Park Night Show-jához egy csodákkal, izgalommal és felejthetetlen élményekkel teli estére. Ne csak álmodjon a varázslatról – élje meg velünk.

Gyakori kérdések

Mennyibe kerülnek a Land of Legends éjszakai előadás jegyei?

2024-ben a Land of Legends éjszakai show jegyek ára 14 € felnőtteknek. Kétévesnél fiatalabb gyermekek ingyenesen vehetnek részt. Az ár tartalmazza a szállodaszállítást Antalya szállodáiból oda-vissza. Egyéb úticélokból, mint például Konyaalti, Kemer, Alanya, Side, Manavgat, 5 € extra díjat számítunk fel.

Mikor kezdődik a Legendák földjén éjszakai előadás?

A legendák földje éjszakai show minden nap 20:30-kor kezdődik és 23:30-ig tart.

Is de nachtshow Land of Legends gratis?

Land of Legends-be 17:00 után nincs belépési díj. Ha saját maga megy a témaparkba, ingyenesen nézheti meg az előadásokat.

Az éjszakai show alkalmas gyermekek számára?

Igen, a Land of Legends éjszakai show-t az összes korosztály szórakoztatására tervezték. Különleges események, mint a Masha és a Bear hajóparádé, kifejezetten a fiatalabb vendégek körében népszerűek.

Részt vehetek a hajófelvonuláson?

További díj (2024-ben 400 TL) ellenében csatlakozhat a hajóparádéhoz egy még mélyebb élményért.

Van-e étkezési vagy vásárlási lehetőség az Éjszakai Kiállításon?

Abszolút, a park számos bevásárlási lehetőséget kínál, ahol híres márkákat és emléktárgyakat találhat. Bár az ételválasztékok változhatnak, a park általában számos étkezési lehetőséget kínál választási lehetőségként.

Mi történik, ha esik az eső?

Az előadásokat az időjárás viszontagságai miatt az előadók és a vendégek biztonsága érdekében néha módosítani vagy törölni lehet.