Ár
Ettől€40.00
Ár

Ettől€40.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
Csomag
  • Transzferrel
  • Transzfer Nélkül
Mentés kívánságlistára
6544
Kósz > Kos Görög Est (Zia Naplemente)

Kos Görög Est (Zia Naplemente)

Kos Görög Est egy 4 órás program, mely során görög ételeket, helyi vörös és fehér bort, táncelőadásokat, valamint csodálatos naplemente kilátást kínál Zia-ban.

Az esemény a Fantasia étteremben zajlik, mely lenyűgöző panorámát nyújt Kos völgyére, az Égei-tengerre és az Égei-szigetekre.

Az étterem teljes ételkínálatot nyújt, beleértve a görög konyha különlegességeit és ízletes fogásait. A vacsorát korlátlan bor kíséri egész este, míg a gyerekeknek gyümölcslé is rendelkezésre áll.

Az esemény során élvezheted a élő görög táncbemutatót, mely Kos és más szigetek hagyományos táncainak lenyűgöző előadását tartalmazza. A színes jelmezek fokozzák az élményt, lehetőséget teremtve lenyűgöző fotók készítésére. A táncosok felkérik a résztvevőket, hogy csatlakozzanak hozzájuk, és próbálják ki a görög táncot.

Bővebben ...

Zia-ban, a Fantasia étteremben megrendezett Greek Night kiváló lehetőség a hagyományos görög kultúra megélésére étel, tánc és zene révén. Az esemény szórakoztató éjszakát kínál az egész családnak, olyan hangulattal, amely biztosan boldog emlékekkel ajándékoz meg a kos-i tartózkodásodból.

Az esemény magában foglalja a szállodai felvételt és lebocsátást is. Továbbá, akadálymentesített, így mindenki számára hozzáférhetővé teszi.

📅 Túra Napok: Hétfő, szerda, péntek.
⏱️ Túra Órák: 19:00 – 23:00
✔️ Mit Tartalmaz: Előételek és vacsora, vörös és fehér bor.
📌 Információ: Hagyományos táncok, színes jelmezek, gyönyörű naplemente.

Kos Görög Éjszaka Ár

2024-ben Koson a görög éjszaka ára 60 € felnőtteknek, 3 és 12 év közötti gyermekeknek 40 €, míg 2 év alatti gyermekeknek ingyenes. Ez az ár tartalmazza a szállodaszállítást, a műsorprogramot, a vacsorát és a korlátlan vörös és fehér bort.

Szállodaszállítás nélkül az árak a következők: 40 € felnőtteknek, 3 és 12 év közötti gyermekeknek 30 €, míg 2 év alatti gyermekeknek ingyenes. Ez az ár mindent magában foglal a szállodaszállítás kivételével: a műsorprogramot, a vacsorát és a korlátlan vörös és fehér bort.

Tartalmazza / Kizárja

  • Szállodai Transzfer
  • Műsorprogram
  • Vacsora
  • Vörös és fehér bor
  • Fanta Narancs
  • Egyéb italok

Görög Est Programok

Indulás

A mai esti túra egy kellemes, panorámás utazással kezdődik Kosz szigetén. Élvezni fogja a fantasztikus kilátást, ahogy a nap lassan lenyugszik Marmari és Tigaki felett.

Zia Naplemente

Folytatódik az út a hagyományos görög faluba, Zia-ba, amely a Dikeos-hegyen található. Miután megérkeztél az étteremhez, sétát tehetsz a kis festői üzletek körül, ahol hagyományos termékek, például gyógynövények, fűszerek, kézműves csipke, szőnyegek és kerámiák vásárolhatók.

Amiközben sétálsz a faluban, lehetőséged lesz megörökíteni a lélegzetelálló Zia naplemente látványát. A nap meleg ragyogása, ahogy lassan lemegy az Égei-tenger felett, valóban lenyűgöző látvány.

Vacsora

Az előadás alatt élvezheted a vacsorát az étteremben. Egy teljes görög ételekből álló menüt szolgálnak fel, korlátlan vörös vagy fehér háziborral, valamint palackozott vízzel kísérve. A gyermekeknek narancs ízű Fanta italokat szolgálnak fel.

Vegetáriánus menü és narancslé kérésre rendelkezésre áll. Lesz lehetőséged kipróbálni a hagyományos görög ételeket, beleértve a friss salátákat, grillezett húsokat, tenger gyümölcseit, valamint különféle előételeket és desszerteket.

Előre összeállított menü tartalma:

  • Görög saláta
  • Hummus
  • Tzatziki
  • Taramasalata
  • Mézzel és szezámmaggal leöntött sajttal töltött boureki
  • Töltött káposztalevelek rizzsel és marhahúspogácsával
  • Smyrneika (grillezett marha/bárányhúspogácsák)
  • Szezonális gyümölcsöt tartalmazó tálcácska

Ezen felül négy főétel közül választhatsz:

  1. Grillezett csirkemell sütőben sült burgonyával és rizzsel
  2. Sütőben sült sertéshús sütőben sült burgonyával és bulgur pelyvával
  3. Spagetti nápolyi mártással (vegetáriánus – hús nélkül)
  4. Grillezett Tsipoura hal (tengeri párduc) körettel és sült krumplival (halétel esetén plusz €5) Magyar nyelven

Műsorprogram

Görög táncosok felejthetetlen előadást nyújtanak szórakoztatásodra. Elbűvöl majd a színpompás jelmezek, a vidám zene és a kecses táncmozdulatok. A fellépők ott lesznek, hogy biztosítsák számodra a szórakozást. Csatlakozhatsz a táncoláshoz, vagy leülhetsz és figyelheted, ahogy mások megpróbálják tartani a lépést a zenével. Bárhogy is döntesz, fantasztikus szórakozás lesz az egész családnak a Fantasia étteremben.

Visszatérés

Az est végén emlékekkel teli szórakoztató éjszakával térhetsz vissza a szállodádba. Izgalommal és örömmel leszel eltelve a lenyűgöző előadástól, a finom ételektől és a gyönyörű Zia naplementétől.

Gyakori kérdések

Görög éjszakai élmény ára Kosz szigetén?

A Kosz görög éjszakai program ára 60 euró felnőttek számára, 3 és 12 év közötti gyermekek számára 40 euró, míg 2 év alatti gyermekek részére ingyenes. Az ár tartalmazza a szállodaszállítást, a műsort, a vacsorát, korlátlan vörös és fehér bort, ásványvizet és Fanta narancsot.

Saját szállítással az ár 40 euró felnőttek számára, 3 és 12 év közötti gyermekek számára 30 euró, míg 2 év alatti gyermekek részére ingyenes.

Az étterem hol található?

A görög éjszakai programot a Fantasia étteremben szervezik. Az étterem Zia faluban található, amely a sziget hegyvidékén helyezkedik el. Az étterem lenyűgöző kilátást nyújt a Zia naplementére, és meleg és invitáló atmoszférát teremt a vendégeknek, hogy élvezhessék a 4 órás estét, tele görög ételekkel, borral és hagyományos táncbemutatókkal.

Ez az élmény alkalmas családoknak kisgyermekekkel?

A népművészet, a tánc, a zene és a színes jelmezek érdekesek a gyerekeknek. Ez az élmény családbarát, tökéletes választás csoportoknak, egyedülállóknak vagy családoknak.

 

Mi az időtartam?

A Kosz görög éjszakai élmény 4 órán át tart.

Mit tartalmaz az ár?

Az élmény tartalmazza a szállodaszállítást, görög ételeket, korlátlan vörös és fehér bort, hagyományos táncbemutatókat, valamint a gyönyörű Zia naplemente látványát.

Vannak vegetáriánus lehetőségek a vacsorához?

Igen, vegetáriánus lehetőségek kérésre elérhetők. Emellett speciális menük is kialakíthatók azoknak, akik étrendi korlátozásokkal vagy allergiával rendelkeznek. Ha van speciális kérésed, kérjük, előzetesen tájékoztass minket.

Az élmény alkalmas azoknak, akik nem beszélnek görögül?

Igen, az élmény alkalmas azoknak, akik nem beszélnek görögül, mivel nincs nyelvi akadály a táncbemutatók alatt, és az étel és a bor önmagukért beszélnek.

Milyen a viseleti szabály?

Nincs formális öltözködési szabály. Ajánljuk, hogy kényelmesen öltözzön, és viseljen cipőt, ha táncolni szeretne.