Ár
Ettől€41.00
Ár

Ettől€41.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
Csomag
  • 3 Órás TúraCosta Adeje
  • 4,5 Órás TúraMasca & Los Gigantes
  • 4,5 Órás Túra (Északról)Masca & Los Gigantes
Mentés kívánságlistára
6560
Costa Adeje > Freebird Katamarán Costa Adejeből

Freebird katamarán Costa Adejeből

Freebird katamarán Costa Adejeből exkluzív 3 vagy 4,5 órás all-inclusive bálnanéző túrákat kínál úszási szünetekkel Costa Adeje déli részén, Masca & Los Gigantes területén.

A szállodai transzferek mind dél, mind északi Costa Adeje területéről ingyenesen biztosítottak. A túracsomagok korlátlan sört, üdítőt, vizet és ízletes ebédet tartalmaznak helyi ízekkel.

Ez egy kényelmes modern vitorláshajó, amely fantasztikus 360 fokos kilátást kínál a környező területekre. Szabadon mozoghat a fedélzeten, hogy delfineket és bálnákat fedezzen fel.

Az 10:00 órakor induló, Costa Adeje területét érintő 3 órás bálnanéző túra keretében lehetőség nyílik a Diego Hernández strand közelében egy úszásszünetre is.

A 13:15-kor induló, tovább utazó Masca & Los Gigantes túra 4,5 órás, és során megtekinthetőek a Los Gigantes sziklái, valamint lehetőség nyílik egy úszásszünetre a Masca Beach közelében.

Mindkét túrán láthatóak a bálnák, tőkehalász delfinek, atlanti pettyes delfinek, teknősök és még számos más tengeri életforma.

🕒 3 Órás Túra: Minden nap 10:00 és 13:00 óra között
🕓  4,5 Órás Túra: Minden nap 13:00 és 17:30 között
✔️ Mit Tartalmaz: Transzfer, ebéd, víz, üdítő, sör
📌 Információ: Bálnales, úszási szünetek, luxus katamarán

Árak a Freebird Katamarán Costa Adejeből

A 2024-ben a Freebird katamarán Costa Adejeből ára 41 euró 3 órás Costa Adeje túrára és 54 euró 4,5 órás Masca & Los Gigantes túrára. Az 5-11 év közötti gyermekek kedvezményben részesülnek, az 5 év alattiak ingyenesen részt vesznek.

Ezen árak tartalmazzák a szállodai transzfert, az ebédet, korlátlan vizet, üdítőket és sört.

Típus Felnőtt ár Gyerekár
3 Órás Costa Adeje Túra €41 €20.5
4,5 órás Masca és Los Gigantes túra €54 €27
4,5 óra Masca Los Gigantesbe Észak-Tenerifáról €59.5 €29.75

Tartalmazza / Kizárja

  • Szállodai Transzfer (Mindkét Irányban)
  • Angolul Beszélő Idegenvezető
  • Korlátlan Sör, Üdítőital És Víz
  • Sonkás És Sajtos Szendvics (3 Órás Túra)
  • Csirke, Rizs És Saláta (4,5 Órás Túra)
  • Napozóágyak (5 € 3 órás túrára, 10 € 4,5 órás túrára)
  • Szuvenír Fotók (10 €)
  • Fagylaltok (3 €)
  • Személyes kiadások
  • Egyéb italok

Katamaránok és Ülőhelyek és Ágyak Rendelése

A Freebird vállalat három katamaránt üzemeltet. A Freebird One a zászlóshajó és a legnagyobb. A Freebird F13 és F15 minden nap csatlakoznak a túrákhoz a foglaltság függvényében. Mindhárom katamaránt lehet magánútra foglalni.

Katamarán Kapacitás Szoláriumok
Freebird One 196 főig 40 (20 franciaágy)
Freebird F13 110 főig 24 (12 franciaágy)
Freebird F15 110 főig 24 (12 franciaágy)

Fontos a Freebird számára ügyfelei elégedettsége, és mindig korlátozott a hajókon tartózkodó emberek száma. A vállalat az eladásokat is megállítja annak érdekében, hogy mindenki elegendő helyet kapjon, és élvezhesse a napját. Ezek a hajók maximális törvényes kapacitása.

Freebird Katamarán Costa Adejeből Program

Transzfer

A Freebird gondoskodik róla, hogy kényelmes légkondicionált buszaival sima legyen a kezdet az ön kalandjához, amelyek közvetlenül a kikötőbe szállítják Önt. A szállodai transzferek díjmentesek.

A transzferpontok mind a sziget déli, mind a északi oldalán elérhetőek. A lenti táblázatban ellenőrizheti a 3 órás és 4,5 órás túrákhoz szükséges transzferidőket.

Város 3 órás túra 4,5 órás túra
El Médano 08:20 11:20
Golf del Sur 08:30 11:30
Los Cristianos 09:00 12:10
Playa de las Américas 09:20 12:30
La Caleta 09:25 12:30
Playa Paraiso 09:05 12:10
Alcalá 08:45 AM 11:45 AM
Puerto de la Cruz 11:00 AM
Candelaria 12:10 AM

Üdvözöljük fedélzetén!

Amint felszálltál a katamaránra, a barátságos legénység készen áll, hogy üdvözöljön téged a fedélzeten. Ezek vitorlás hajók, tehát jó szélviszonyok esetén a hajó motorok nélkül is szelheti a tengert. Ha nincs szél, a hajók csendes motorokkal rendelkeznek, így nem lesz magas motorzúgás.

A katamaránokon nyitott bár, ülőhelyek, napágyak, fürdőszobák találhatók. Friss vízzel ellátott zuhanyok is rendelkezésre állnak. A hajó hátulján található egy platform, amely megkönnyíti a tengerbe való be- és kiszállást.

3 órás Costa Adeje túra

A 3 órás túrán frissítő úszási szünetet tartasz a Diego Hernandez strand közelében. Miközben a katamarán simán vitorlázik, több alkalom nyílik arra, hogy megpillantsd a bálnákat és delfineket.

Ez egy teljes körű túrapakett sörrel, üdítőkkel, vízzel és könnyű szendviccsel.

4,5 órás Masca & Los Gigantes túra

A 4,5 órás túrán a Costa Adeje déli partján hajózol, hogy megpillantsd a bálnákat és delfineket. Frissítő fürdőszünetet tartasz a Masca Beach-en, és élvezheted a Los Gigantes sziklák látványát.

Ez egy hosszabb hajókázás, amely több lehetőséget kínál a bálnák és delfinek megfigyelésére. A hajó legénysége szemmel tartja a bálnákat, és tájékoztat, amikor észlelik őket.

Fedélzeten szervírozott kielégítő ebéd (rizs zöldségekkel, csirkemellgolyók, kenyér és banán). Az italok között szerepel a sör, üdítők és víz, korlátlan mennyiségben.

Visszatérés

Miután véget ért a túra, a katamarán visszatér Puerto Colónba. Az út visszafelé során élvezheted a La Gomera-sziget és, ha az időjárás engedi, a Teide-hegység látványát. A kikötés után transzfer buszokkal visszatérhetsz a szállodádba.

Túratervezés a Térképen

Készítettünk egy térképet, amely bemutatja a 3 órás és 4,5 órás katamaránkirándulás látnivalóit. A kék útvonal a három órás bálnalesre szolgál, míg a piros útvonal a Masca & Los Gigantes útvonalat jelöli ki.

Az interaktív térkép megtekintéséhez kattintson a linkre.

Túra Videó

Gyakori kérdések

Costa Adeje Freebird hajókirándulás ára mennyi?

A Costa Adeje Freebird hajókirándulás ára 41 euró felnőtteknek, 20,5 euró 5 és 11 év közötti gyermekek számára, és ingyenes az öt év alatti gyermekeknek 2024-ben.

Honnan indulnak a katamaránok?

A Freebird hajók Puerto Colónból indulnak és ide térnek vissza, Costa Adeje-ben, Costa Adeje.

Lesz vezetés a túra során?

Természetesen, a katamarán legénysége érdekes információkat nyújt majd. Az információ a cetacean fajokról szól, és részletezi a szokásaikat, étkezési szokásaikat, vándorlásaikat és természetes élőhelyüket. Az információt angolul és spanyolul is biztosítják.

Milyen fajokat láthatok a túra során?

Lehetőséged van pilóta bálnákat, orkákat, foltos delfineket és teknősöket megfigyelni. Bár nem garantált, de 99%-os esély van rájuk találni.

Az idő nagy részében a hajó mellett úsznak, hogy üdvözöljenek és köszöntsék Önt.

Válasszam a 3 vagy 4,5 órás túrát?

A 4,5 órás túra választása növeli az esélyét, hogy lenyűgöző bálnákat és játékos delfineket láss. Emellett lehetőséget nyújt egy mélyebb és hosszabb élményre.

Ha rövidebb hajókirándulást szeretnél, választhatod a 3 órás túrát. Rövid, de izgalmas kalandot kínál, kihasználva korlátozott idődet.

Bármelyik lehetőséget is választod, biztos lehetsz benne, hogy a napod jó lesz. A Freebird katamaránkirándulás Costa Adeje egyik legnépszerűbb kikapcsolódási lehetősége.

Elérhetők vegetáriánus opciók?

Abszolút, a vegetáriánus és gluténmentes lehetőségek is rendelkezésre állnak. Csak jelezd nekünk az előre foglaláskor az igényeidet.

Lehet-e előre lefoglalni napozóágyakat?

A napozóágyakat nem lehet előre lefoglalni. Azokat aznap reggel a túra napján osztják ki az érkezés sorrendjében.

Megfelel ez a túra korlátozott mozgékonyság esetén?

Kerekesszékek nem férnek el a katamaránokon. Tehát az beszálláshoz szükséges valamennyi mobilitás.

Mit vigyek magammal a túrára?

Ne felejtsd el a napvédőt az arcodra, az ajkaidra és a testedre. Ajánlott szemüveg és kalap is extra védelemként. Emellett pakolj be fürdőruhát, törölközőt, kényelmes ruhákat és cipőt.

Ha hajlamos vagy a tengeribetegségre, tedd meg a szükséges óvintézkedéseket. A Kanári-szigetek körüli tenger bizonyos napokon hullámzó lehet. Felhős napokon viselj melegebb ruhákat. Ne felejtsd el a videokamerát vagy fényképezőgépet a gyönyörű pillanatok megörökítéséhez.

Ha egyedül jövök a kikötőbe, vannak-e parkolóhelyek?

Ha autóval érkezel, javasolt előre érkezni. Korlátozott parkolóhelyek állnak rendelkezésre Puerto Colónban.