Ár
Ettől€90.00
Ár

Ettől€90.00

Foglalás
Érdeklődés
Teljes név*
E-mail cím*
Telefonszám*
Üzenet*
Csomag
  • 800 Méterek
  • 1000 Méterek
  • 800 / 1000 Méterek Akrobata
  • 800 / 1000 Méterek Plusz
  • 2300 Méterek Teide
Mentés kívánságlistára
6542
Los Cristianos > Los Cristianos Siklóernyőzés

Los Cristianos Siklóernyőzés

Los Cristianos Siklóernyőzés során öt különböző repülési lehetőséget élvezhetsz, 800 és 2300 méter közötti felszállási magassággal, ami 15-40 perces kettős élményt nyújt. A repüléseket tapasztalt pilóták irányítják, így csak ülj hátra, és élvezd az alulról kibontakozó lélegzetelállító kilátást.

Bármely korosztály részt vehet a repülésen, akár 4, akár 94 éves vagy. A jó időjárás esetén még a vitorlázórepülőgép vezetésének lehetőségét is élvezheted. A szolgáltatások között szerepel a fel- és leszállás, valamint a szállodai transzfer is.

Tenerifén több helyen is lehetőség van ejtőernyővel való felszállásra. A Taucho nevű terület az Adeje felett kínálja a legnépszerűbb lehetőséget, ahol 800 méterről repülhetsz. Egy másik izgalmas opció a Teide kötélpálya állomása közelében található, ahonnan akár 2300 méteres magasságból is elindulhatsz a repülésre.

📅 Túra Napok: Minden nap
⏱️ Túra Órák: 10:00 óra / 12:00 óra / 14:00 óra / 16:00 óra
✔️ Mit Tartalmaz: Transzfer, profi pilóta, képzési szolgáltatás, minden felszerelés
📌 Információ: Tandem repülés 800–2300 méterig, 15–40 perc időtartamig

Siklóernyőzés Árak Los Cristianos

2024-ben a Los Cristianos siklóernyőzés árai 90 € és 180 € között mozognak. A legolcsóbb lehetőség a 800 méteres repülés, míg a Teide-ről való repülés a legdrágább.

Az árak tartalmazzák a szállodai transzfert, az összes felszerelést, a profi pilótát, a teljes körű biztosítást és a palackozott vizet.

Túra Időtartam Ár
800 Méterek 15 – 25 perc €90
1000 Méterek 30–40 perc €120
800 / 1000 Méterek Akrobata 15–25 perc €130
800 / 1000 Méterek Plusz 30–40 perc €170
2300 Méterek Teide Kb. 40 perc €180

Tartalmazza / Kizárja

  • Szállodai Transzfer (Oda-vissza)
  • Minden Felszerelés
  • Siklóernyőzési Utasítások
  • Vízpalack
  • Professzionális Pilóták
  • Biztosítás
  • Személyes Kiadások
  • Fotók és Videók

Repülési Program

Indulás a Repülőtérről

Kezdetben egy hangulatos Mercedes Vitóval veszi kezdetét a kaland, amely Önt a felszállási pontra repíti. Ott találkozik ügyes pilótájával.

Az alapvető információk és a felszerelés felvétele

A pilóta gondoskodik az alapvető információk átadásáról, majd segít Önnek a hámmal, sisakkal és GoPro kamerával történő felszerelésben, hogy teljes körűen rögzíthesse a repülés élményét. A kabátok biztosítva vannak a kényelem érdekében a változékony időjárás ellen.

Repülés Előtti Instrukció és az élmény a Levegőben

Egy rövid, ám informatív tájékoztatót követően kecsesen emelkedik a levegőbe, és csak aztán következik a felszállás, a repülés és a leszállás menetrendje. A tapasztalt pilóta keresi a felhőfelhőzetet, hogy még magasabbra emelje a kalandot, miközben érdekességeket oszt meg a lenyűgöző tájról.

Különleges élmény a Siklóernyőzésben

Kedvező időjárás esetén lehetősége nyílik az ejtőernyő irányítására és a siklóernyő irányítására. A kézzel történő beavatkozás egyedi élményt nyújt a siklóernyőzés során.

Extra izgalom a nagy G-erővel

Ha kalandra vágyik, és az időjárás is engedi, kérdezze meg a pilótát a nagy G-erővel végrehajtott manőverek lehetőségéről – ez egy izgalmas kiegészítője lehet a légi kalandnak.

1. 800 Méterek Repülés

Időtartam: 15-25 perc

Tenerife szigetén a legkedvezőbb és legnépszerűbb repülési lehetőség az 800 méteres siklóernyős túra. Ez tökéletes választás azok számára, akik izgalmas és könnyen hozzáférhető bevezetést keresnek a siklóernyőzés világába.

Ez a kaland a festői hegyek felett található magas Taucho indulóponton kezdődik. Costa Adeje élénk tengerparti vonzerejét egy tökéletes panoráma követi, amely felett repülve emlékezetes élménnyé válik.

Taucho területe Tenerife legjobb siklóernyős célpontjaként emelkedik ki, és híres az optimális szélviszonyairól. A lemondások ritkák, és az év körülbelül 360 napján repülésre van lehetőség.

2. 1000 Méterek Repülés

Időtartam: 30-40 perc

Az Ifonche magas kiindulópontjánál kezdődik az izgalmas 1000 méteres kaland. Jobb kilátást és hosszabb repülési időt kínál az Adeje feletti festői hegyi helyről, így a Tenerife változatos tájainak széles rálátását élvezheti.

Ez a repülés a lejtős dombokra és a kiterjedt tengerpartra terjedő panorámaképeivel lenyűgöző vizuális ünnepet ígér a siklóernyős utazás szerelmeseinek. Habár még mindig ideális a kezdő pilóták számára, azokat célozza meg, akik a levegőben eltöltött időben kicsit több izgalmat és időtartamot keresnek. Az Ifonche magasan fekvő kiindulópontjáról való elindulás pedig garantáltan felejthetetlen élményt nyújt a siklóernyőzés szerelmeseinek.

3. 800 / 1000 Méterek Akrobata

Időtartam: 15-25 perc

Azoknak szánták a műrepülést, akik extrém izgalmakat keresnek, és egyedülálló élményre vágynak, amely tele van műrepülő mozdulatokkal. Az izgalmas műrepülő manővereket tartalmazó 1000 méteres Aerobatic opció eltér a hagyományos siklóernyőzéstől.

A siklóernyőzés során olyan dinamikus mozgásokkal találkozhatsz, mint a hordógurulás, a pörgés és a hajtűkanyar, amelyek egy elektromosan izgalmas dimenziót kölcsönöznek a repülésnek. A festői szépségű La Caleta strandon történő leszállás általában az adrenalinnal teli műrepülő manőverek után következik be.

A repülés Taucho vagy Ifonche területéről indul, attól függően, milyenek a szélviszonyok.

4. 800 / 1000 Méterek Repülés Plus

Időtartam: 30-40 perc

„Négy óra extra” lehetőség nemcsak egy hosszabbított repülést kínál, hanem egy átfogó kiegészítő csomagot is biztosít, amely valóban felejthetetlenné teszi a kalandot.

Az ejtőernyős kaland pilótája minden izgalmas pillanatot rögzít ingyenes, nagy felbontású fényképekkel és videókkal. Az extra csomag részeként egy üveg ingyenes Cava is jár, mely egy spanyol pezsgő. Emellett egy darabja az ejtőernyős élményednek hazavihető egy ingyenes emlékpólóval.

A fényképek és videók egy 8-9 perces áttekintést nyújtanak a repülésről, kezdve a felszállástól egészen a leszállásig, és körülbelül 50-60 nagy felbontású képet is tartalmaznak.

A repülés helyszíne a szélviszonyoktól függően Taucho vagy Ifonche területéről indul. Ez a lehetőség egy teljes kalandcsomagot biztosít, amely emlékezetes és izgalmas élményeket kínál az érdeklődőknek.

5. 2300 Méterek Teide

Időtartam: kb. 40 perc

A híres Teide Nemzeti Park magas égig érő lehetőséget kínál arra, hogy felfedezze Tenerife különböző tájait. A kalandozás a Teide kötélpálya állomása körül veszi kezdetét, majd a magaslatról emelkedik a tenerifei égboltra, elindulva egy lenyűgöző utazásra.

Ez a 2300 méteres magasságban történő repülés lehetővé teszi az Orotava-völgy vagy Guimar lenyűgöző látványának élvezetét. Ez az egyedülálló perspektíva megnyitja Tenerife szigetének szépségét olyan szögből, amelyet csak kevesen tapasztalhatnak meg.

Ha az időjárás kegyes, a magaslati kaland interaktívabbá válik, például ejtőernyő irányítással, amellyel a siklóernyő útját lehet alakítani. A leszállás Puerto De la Cruzban vagy Puertito De Guimarban történik, ahol mélyen elgondolkodhat a magaslégköri siklóernyős kaland mélységéről.

Ne feledje, hogy a Teide-repülésekhez legalább négy személy jelentkezésére van szükség. Ez a csapatépítő élmény garantáltan felejthetetlenné teszi az utazást.

Gyakori kérdések

Los Cristianos mennyibe kerül a siklóernyőzés?

2024-ben a Tauchóban (800 méter), Ifonchéban (1000 méter) és Teidében (2300 méter) induló siklóernyőzés költsége 90 euró, 120 euró és 180 euró, megfelelően.

Mennyi ideig tart a repülés?

A repülés időtartama a választott csomagtól függ, változhat 15 és 40 perc között. Az egész élmény összesen két órát vesz igénybe.

Mit kell felvenni?

A magasság 800 és 2300 méter között változik, így ajánlott meleg ruházatot viselni a hűvösebb levegő miatt. Tornacipőt is javasolt viselni, mivel a felszállás előtt néhány lépést kell tenni a pilótával.

Ki vehet részt vagy nem vehet részt a siklóernyőzésben?

A siklóernyőzésre nem jogosultak a 110 kg-nál nehezebb, 4 éven aluli, várandós vagy 16 éven aluli szülői engedély nélkül részt venni kívánó személyek. Emellett a résztvevőknek el kell kerülniük az alkoholt és a drogokat.

Lehet-e repülni barátokkal vagy családdal?

A lehetőség adott arra, hogy barátokkal vagy családdal együtt repüljön. Bár sok pilóta igyekszik egymás mellett repülni, ez a lehetőség az időjárástól is függ.

Vásárolhatok fényképeket és videókat a repülésről?

Az 1000 Meters Plus repülési csomag tartalmazza a fényképeket és videókat. Más csomagok esetén lehetőség van repülési adathordozó vásárlására 30 € felárért.

Lesz lehetőségem ellenőrizni a vitorlát?

Az időjárási viszonyoktól függően a repülés során lehetősége nyílik a vitorla irányítására egy ideig.

Van átvételi szolgáltatás?

A siklóernyőzés ingyenes transzfert nyújt Los Cristianos és Playa San Juan közötti tartózkodás esetén. Azoknak, akik ezen a területen kívül tartózkodnak, felár fizetendő.

Ha autót bérel, javasoljuk, hogy a La Enramada strandon található Coqueluche Beach bárba érkezzen, ahol ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre.

Gyakoriak a járattörlések Tenerifén?

A Taucho (800 méter) és az Ifonche (1000 méter) járatain ritkák a lemondások, néha a jobb szélviszonyok miatt vannak késések. A Teidéről induló járattörlések gyakoribbak lehetnek a változó időjárás miatt.

Biztonságos a siklóernyőzés Tenerifén?

A tenerifei siklóernyőzés biztonságos és izgalmas élményt nyújt. A pilóták engedéllyel rendelkeznek és széles körű repülési tapasztalattal rendelkeznek. A biztonság iránti elkötelezettség a legmodernebb technológiával és gondosan karbantartott felszerelésekkel biztosított. Az egész évben tartó repülés lehetőségeinek köszönhetően a helyi időjárási ismeretekkel rendelkező pilóták biztonságos körülményeket teremtenek a siklóernyőzéshez. A tapasztalt pilóták, a korszerű felszerelés és a szigorú biztonsági szabályok együttese garantálja a felejthetetlen és biztonságos siklóernyős kalandot.