Kik vagyunk

A kirandulo.com egy platform, amely összeköti a törökországi turistákat és kirándulási szolgáltatókat. Tagjai vagyunk a TURSAB-nak (Török Utazási Irodák Szövetségének), melynek regisztrációs száma 4278 Besem Travel néven. Napi / éjszakai kirándulásokat és tevékenységeket kínálunk népszerű turisztikai célpontokban a legjobb árakon.

Tisztában vagyunk vele, hogy keményen dolgozik, hogy elmenjen nyaralni, és az ideje és a pénze értékes. Honlapunkon részletes és őszinte tájékoztatást nyújtunk a népszerű nyaralóhelyeken szervezett kirándulásokról. Itt a weboldalon közvetlenül a helyi túraszolgáltatóktól választhat és foglalhat kirándulásokat.

Ha bármilyen kérdése van a kirándulással vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvételi űrlapon vagy írjon nekünk a közösségi oldalakon.

Hogyan tudjuk garantálni a legjobb árakat?
A turistáknak két lehetőségük van a nyaralóhelyi kirándulások lefoglalására. Az első lehetőség az, hogy a beérkező utazási irodák szállodai képviselőin keresztül foglalja le őket, a másik lehetőség pedig a helyi utazási irodákon keresztül történő lefoglalás.

A legtöbb utazási iroda nem szervez kirándulásokat, hanem közvetítőként dolgozik a beszállítókkal (például hajótulajdonosokkal). Ez azt jelenti, hogy bármelyiken keresztüli kirándulás lefoglalásakor fizet a szállítónak (hajótulajdonosnak) + jutalék az utazási irodának + jutalék annak az idegenvezetőnek, aki lefoglalta Önnek a kirándulást.

Utazási szolgáltatóinkat körültekintően választjuk ki, és csak a legjobbakkal dolgozunk.

Miért nem versenyezhetnek az utazási irodák az árainkkal?
Munkánk nagy részét online végezzük, ez jelentősen csökkenti a költségeinket, és ami a legfontosabb, jutalékot nem fizetünk senkinek.

Hogyan foglalsz kirándulásokat?
Foglalási rendszerünk nagyon egyszerűen használható. Válassza ki a kívánt kirándulást, válassza ki az időpontot, adja meg a felnőttek, gyermekek és csecsemők számát, és adja meg elérhetőségét. Azonnal kap visszaigazoló e-mailt.

Mikor kell fizetni a kirándulásokért?
A legtöbb kirándulásnál beszállítóink aznap elfogadják a fizetést. Egyes kirándulások esetén a foglaláskor egy kis előleget kell beszednünk, és ritkán van szükség a teljes kifizetésre. Ha feliratkozik weboldalunkra, megtekintheti a lefoglalt túrák számláit, amelyeken szerepel a teljes ár, a kifizetett összeg és a túra napján fizetendő összeg. Ezeket a számlákat az Ön e-mail címére is küldjük.

Biztosítva van azokon a kirándulásokon, amelyeken részt vesz?
Törökországban a törvény szerint biztosítás nélkül lehetetlen bármilyen utazási szolgáltatást nyújtani, és ennek nagyon súlyos következményei vannak. Valamennyi kiránduláson teljes körű biztosítással rendelkezik beszállítóinktól.

Hogyan módosíthat/törölhet egy foglalást?
Módosíthatja a dátumot vagy lemondhatja a túrát 72 órával a kezdete előtt (a szállodából való átvétel ideje). Amennyiben le szeretné mondani a foglalást, kérjük, jelezze felénk e-mailben vagy telefonon. Változási vagy lemondási díj nem kerül felszámításra. A dátum módosításához írja be nekünk a kirándulás új kiválasztott dátumát, és mi módosítjuk a rendelést.

Ha a túra bármilyen előre nem látható körülmény (például rossz időjárás) miatt elmarad, akkor díjmentesen lemondhatja vagy módosíthatja az utazás dátumát. További részletekért tekintse meg a Felhasználási feltételek és a Szállítás és lemondás oldalakat.