Használati feltételek

A kirandulo.com szolgáltatással lefoglalt összes kirándulásra és szolgáltatásra a török ​​utazási irodák és a közelmúltban frissített fogyasztóvédelmi törvények szabályai és előírásai vonatkoznak, hogy megfeleljenek az Európai Unió fogyasztói jogi jogszabályainak.

Kifizetések

Ami a fizetést illeti, a befizetéseket vagy online gyűjtjük a foglalás időpontjában vagy a túra napján. Az érkezéskor fizetett összegek az ÁFA-t tartalmazzák.

A lefoglalt kirándulások módosítása

Mindig igyekszünk minden tőlünk telhetőt megfelelni ügyfeleink igényeinek és elvárásainak, ezért igyekeztünk weboldalunkon a lehető leghűségesebben megjeleníteni a szolgáltatásokat. Néhány elkerülhetetlen körülmény, például a rossz időjárási viszonyok miatt azonban a kirandulo.com fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül megváltoztassa a tartalmat vagy az összes programot.

Visszatérítés az általunk végzett lemondások esetén

A kirandulo.com általi lemondás esetén a már kifizetett árat vissza kell térítenünk, de ennél többet.

Ön által végrehajtott lemondások visszatérítése

Egynapos kirándulásokhoz:

– A kirándulás tényleges indulását megelőző 24 órán belüli lemondás esetén a visszatérítés nem áll rendelkezésre.

– 50 % visszatérítés a kirándulás tényleges indulását megelőző 24-72 órán belüli lemondás esetén.

– 100 % visszatérítés a kirándulás tényleges indulása előtt 72 órával történt lemondás esetén.

Csomagtúrákhoz:

– A szervezett túra tényleges indulási időpontja előtt 48 órán belüli lemondás esetén a visszatérítés nincs.

– 50 % visszatérítés a szervezett túra tényleges indulása előtt 48 órával történt lemondás esetén.

A foglalások Ön általi módosítása

Ha módosítani szeretné a kirándulás időpontját, legalább 48 órával a kirándulás tényleges indulási időpontja előtt jelezze felénk. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy segítsünk Önnek egy alternatív dátum kiválasztásában, és nem számítunk fel díjat ezért a szolgáltatásért.

Panaszok

Mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleink kedvében járjunk, és ha valamelyik kirándulással kapcsolatban bármilyen panasza van, keressen minket telefonon vagy e-mailben, mi pedig a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ha azonban probléma merül fel, és azt nem lehet békés úton megoldani, akkor a probléma annak a kormányzó országnak a joghatósága alá kerül, amelyben a tényleges kirándulások/szolgáltatások zajlanak. Ha úgy dönt, hogy lefoglalja a kirandulo.com szolgáltatásait, magától értetődik, hogy be kell tartania a szóban forgó túrákat lebonyolító kormányzó ország joghatósága alá tartozó törvényeket és rendelkezéseket.